معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از مرگ ۳۷۸ نفر در تصادفات بزرگراهی پایتخت در نه ماه اخیر خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ درباره اعمال قانون انجام شده در پایتخت گفت: از ابتدای امسال حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار فقره تخلفات حادثه‌ساز در بزرگراه‌های تهران به ثبت رسیده است، این آمار نشان می‌دهد متاسفانه عده‌ای از رانندگان، تخلفات حادثه‌ساز را انجام می‌دهند که بسیار خطرناک است.

وی با اشاره به آمار فوتی‌ها افزود: ۳۷۸ نفر در نه ماهه امسال در محور‌های بزرگراهی، جان خود را در تصادفات از دست داده‌اند که متاسفانه ۳۰ درصد از این تصادفات از ساعت ۱۲ بامداد تا ساعت ۴ صبح رخ داده است.

کشیر افزود: از ابتدای امسال ۴۲ درصد از کشته‌شدگان تصادفات در بزرگراه‌ها، عابرین پیاده بودند که این نشان می‌دهد متاسفانه عابران قوانین و مقررات را در بزرگراه‌ها رعایت نمی‌کنند و جان خود را با عبور ناایمن از بزرگراه‌ها از دست می‌دهند.

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: موتورسیکلت‌سواران با آمار ۳۳ درصدی و سرنشینان خودرو‌ها با آمار ۲۵ درصدی در جایگاه بعدی فوتیان تصادفات قرار دارند.

کشیر گفت: سه علت اصلی تصادفات در بزرگراه‌ها شامل عدم توجه به جلو با آمار ۴۲ درصدی، عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با سهم ۳۵ درصدی و تغییر مسیر ناگهانی با آمار ۷ درصدی هستند.

وی افزود: امیدواریم رانندگان با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی برای حفظ جان خود و دیگران تلاش کنند.

منبع: پلیس

برچسب ها: پلیس راهور ، تصادفات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۲ ۰۴ بهمن ۱۴۰۴
ما اینجا با هزار بدبختی و صد بار زنگ زدن به شهرداری بومهن حالی کردیم که محلهای عابر پیاده باید تابلو عابر پیاده بزنن
آخرین اخبار