در پی صدور هشدار نارنجی هواشناسی و پیش‌بینی تداوم بارندگی برف و باران به‌مدت ۲۴ ساعت در شیراز، شهرداری این کلان‌شهر با بسیج کامل نیروها، تجهیزات و امکانات خدماتی، وارد وضعیت آماده‌باش کامل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - روح‌الله خوشبخت، معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز، با اعلام این خبر گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، بارندگی در شیراز به‌صورت مستمر و طی ۲۴ ساعت آینده ادامه خواهد داشت و به همین منظور تمامی مناطق شهرداری، سازمان‌ها و واحد‌های اجرایی مرتبط در آماده‌باش کامل قرار گرفته‌اند.

او با اشاره به اقدامات پیشگیرانه انجام‌شده افزود: پاک‌سازی کانال‌ها و مسیر‌های هدایت آب‌های سطحی، پایش مستمر نقاط مستعد آب‌گرفتگی، استقرار پمپ‌ها و تجهیزات امدادی و آماده‌سازی تیم‌های عملیاتی در سطح شهر پیش از آغاز بارش‌ها انجام شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز تصریح کرد: نیرو‌های خدمات شهری، مدیریت بحران و حوزه فنی و عمرانی به‌صورت ۲۴ ساعته در آماده‌باش هستند و با هماهنگی دستگاه‌های امدادی، تلاش می‌شود در طول بارندگی، خدمات‌رسانی بدون وقفه انجام گیرد.

خوشبخت با اشاره به تمهیدات حمایتی هم‌زمان با شرایط جوی اخیر خاطرنشان کرد: در حال حاضر گرمخانه شهرداری شیراز با آمادگی کامل فعال هستند و در صورت نیاز، پذیرش افراد بی‌سرپناه و در راه‌مانده را انجام می‌دهند.

او از شهروندان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی، از تردد‌های غیرضروری به‌ویژه در نقاط حادثه‌خیز خودداری کرده و در صورت مشاهده افراد نیازمند به خدمات حمایتی یا بروز مشکلات شهری، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۷ به شهرداری اطلاع دهند.

معاون شهردار شیراز در پایان تأکید کرد: گزارش‌های مردمی ثبت‌شده در سامانه ۱۳۷ به‌صورت مستمر پایش شده و تیم‌های عملیاتی متناسب با نوع گزارش، در کوتاه‌ترین زمان ممکن اعزام می‌شوند.

منبع: روابط عمومی معاونت محیط زیست و خدمات شهری شهرداری شیراز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha