در اغتشاشات دی ماه مزدوران خودفروخته به دشمن از تخریب و غارت اموال خصوصی و عمومی دریغ نکردند؛ پلیس می‌گوید که عاملان تخریب خودروی کلانتری را دستگیر کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان-  دو نفر از عاملان اصلی تخریب خودروی کلانتری ۱۶۷ دولت آباد دستگیر شدند؛ این خبر را فرمانده انتظامی شهرستان ری سرهنگ حسین مافی می‌گوید.

در پی وقوع خرابکاری توسط جریان ضد انقلاب در شهرستان ری و تخریب اموال شخصی، دولتی و عمومی توسط تروریست‌های آموزش دیده صهیونیستی، ماموران پلیس اطلاعات شهرستان ری ۲ نفر از عاملان اصلی که در تخریب اموال شخصی، دولتی و عمومی شرکت داشتند در عملیات‌های جداگانه در مخفیگاهشان شناسایی و دستگیر کنند.

سرهنگ مافی می‌گوید که در بازرسی از مخفیگاه متهمان، انواع سلاح سرد، وسایل ارتباطی غیرمجاز و ابزار دست ساز جهت مسدود سازی مسیر و مقابله با نیرو‌های نظامی و امنیتی کشف شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۰ ۰۵ بهمن ۱۴۰۴
اعدامشون کنید
آخرین اخبار