مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: سومین سال اجرای طرح جشن‌های مردمی نیمه شعبان در محلات قم برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان -  حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی شعبان‌زاده گفت: بر اساس نظر استاندار قم، مدیریت و اشراف بر مناسبت بین‌المللی نیمه شعبان به تولیت مسجد مقدس جمکران سپرده شده است و این تصمیم زمینه هم‌افزایی مؤثر میان دستگاه‌های مختلف را فراهم کرده و موجب انسجام بیشتر برنامه‌ریزی‌ها حول محور این مسجد مقدس شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم افزود: تولیت مسجد مقدس جمکران در استان مسئولیت هدایت رویداد بزرگ نیمه شعبان را بر عهده گرفته و این همراهی و اعتماد قابل تقدیر است و می‌تواند نقش مهمی در ساماندهی هرچه بهتر برنامه‌های مردمی و فرهنگی ایفا کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم با اشاره لزوم به تقویت هماهنگی‌های اجرایی گفت: هماهنگی میان نیرو‌های انتظامی، امدادی و خدمات شهری نسبت به سال‌های گذشته به شکل محسوسی افزایش یافته و بستر لازم برای برگزاری آرام، ایمن و باشکوه این مراسم فراهم شده است، چراکه قلب این رویداد مسجد مقدس جمکران در جوار حرم مطهر حضرت معصومه (س) و حول محور امام زمان (عج) قرار دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم تصریح کرد: شهردار و مجموعه شورای اسلامی شهر قم نیز توجه مضاعفی به این مناسبت داشته‌اند و تأمین امنیت مراسم، تداوم هم‌افزایی میان دستگاه‌ها و حمایت مردم و هیئات مذهبی رمز موفقیت جشن بین‌المللی نیمه شعبان امسال خواهد بود.

حجت الاسلام شعبان‌زاده ادامه داد: امسال سومین سال اجرای طرح جشن‌های مردمی در محلات است و علاوه بر برنامه‌های سال‌های گذشته مانند دعای ندبه و توسل، اسکان زائران، اجرای سرود‌های مذهبی و مستندسازی فعالیت‌های محلی، محور‌های جدیدی نیز به این برنامه‌ها افزوده شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم گفت: یکی از برنامه‌های شاخص امسال، برگزاری مراسم ویژه تجلیل از مقام حضرت نرجس (س) در آخرین جمعه منتهی به نیمه شعبان است که با هدف گسترش حضور خانوادگی و افزایش مشارکت مردمی طراحی شده و تلاش دارد نقش بانوان و خانواده‌ها را پررنگ‌تر کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم افزود: برپایی کاروان‌های شادی در مناطق مختلف شهر به منظور رساندن پیام و نشاط نیمه شعبان به خانه‌های مردم در دستور کار قرار دارد؛ این کاروان‌ها متشکل از خودرو، دوچرخه و گروه‌های پیاده‌روی خواهند بود که در تمامی نقاط شهر به حرکت درمی‌آیند.

او ادامه داد: نورافشانی در محلات، برپایی ایستگاه‌های بازی کودک در اطراف مساجد و میدان‌ها و تمرکز بر برنامه‌های ویژه بانوان و خانواده‌ها از دیگر محور‌های اجرایی امسال به شمار می‌رود.

حجت الاسلام شعبان‌زاده با اشاره به اهمیت منطقه پردیسان گفت: پردیسان امروز به شهری با جمعیتی حدود ۴۰۰ هزار نفر تبدیل شده و لازم است برنامه‌ای ویژه و مستقل برای جشن نیمه شعبان در این منطقه اجرا شود تا مردم بدون نیاز به ورود به مرکز شهر، در مسیر شادپیمایی تا جمکران مشارکت کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم تأکید کرد: این اقدام می‌تواند به شکل‌گیری هویت فرهنگی و اجتماعی ویژه برای پردیسان کمک کند و از تبدیل آن به شهری بی‌هویت جلوگیری کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم در پایان گفت: امیدواریم همه زائران و شهروندان تجربه‌ای خاطره‌انگیز و ماندگار از این ایام معنوی داشته باشند.

منبع:روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان قم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha