شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی از تاخیر در استخدام کارنامه سبز‌های آموزش و پرورش ابراز نارضایتی کرد و خواستار رسیدگی به این مشکل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - هر ساله با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید بحث جذب نیرو در وزارت آموزش و پرورش مطرح می‌شود. به همین منظور اداره آموزش و پرورش به منظور تامین و جذب نیروی مورد نیاز خود از روش چند برابر ظرفیت استفاده می‌کند. در این روش، متقاضیان ورود به حرفه معلمی در آزمون استخدامی شرکت می‌کنند و در مرحله اول به صورت چند برابر ظرفیت پذیرش می‌شوند. این گروه چند برابر ظرفیت، همان کارنامه سبز‌ها هستند. اما هم اکنون این افراد در وضعیت بلاتکلیفی استخدامی قرار دارند.
شهروندخبرنگار ما با ارسال پیامی خواستار رسیدگی به این موضوع شد.

متن پیام شهروندخبرنگار
با سلام و احترام ما جمعی از کارنامه سبز‌های آموزش و پرورش هستیم؛ با وجود اینکه این سازمان ظرفیت خالی برای جذب نیرو دارد؛ اما استخدام این گروه به تعویق افتاده و به جای آن آزمون جدید در راه است. پیگیری‌های ما تا کنون به نتیجه نرسیده است. خواهشمندیم رسیدگی کنید.

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha