معاون وزیر راه و شهرسازی از تحویل ۴۳۱۴ واحد مسکن حمایتی در دهه فجر خبر داد و گفت:این واحد‌ها در ۹ شهر جدید کشور آماده بهره‌برداری هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - شهرام ملکی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از تحویل ۴۳۱۴ واحد مسکن حمایتی در دهه مبارک فجر خبر داد و گفت:این واحدها در ۹ شهر جدید کشور آماده بهره‌برداری هستند که بیشترین تعداد مربوط به شهر پرند است.

ملکی با اشاره به سیاست‌های دولت در حمایت از تأمین مسکن اقشار متوسط و کم‌درآمد افزود: در حال حاضر در قالب طرح‌های مختلف حمایتی، نزدیک به ۸۵۰ هزار واحد مسکونی توسط ادارات کل راه و شهرسازی و شرکت‌های عمران شهرهای جدید سراسر کشور در دست اجراست که از این میزان، حدود ۱۴۱ هزار واحد در ۲۱ شهر جدید کشور به مرحله پیشرفته اجرا رسیده است.

وی با بیان اینکه سیاست وزارت راه و شهرسازی بر تسریع عملیات اجرایی و تحویل واحدها به متقاضیان واجد شرایط متمرکز است، گفت: در این مرحله تلاش شده تا واحدهای تحویلی از نظر امکانات زیربنایی، معابر، آسفالت، و تأمین انشعابات آب و برق به صورت کامل آماده شوند تا شرایط زیست مطلوب برای ساکنان فراهم شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر لزوم ارائه خدمات روبنایی در کنار ساخت واحدهای مسکونی اظهار داشت: در این ایام علاوه بر تحویل واحدهای مسکن حمایتی، شاهد افتتاح ۶۱ زیرپروژه خدماتی در زمینه فضاهای آموزشی، فرهنگی، تجاری، ورزشی و تفریحی در شهرهای جدید هستیم تا کیفیت زندگی در این مناطق به سطح استانداردهای شهری ارتقا یابد.

ملکی با اشاره به اهمیت هویت‌بخشی و ایجاد جذابیت در شهرهای جدید گفت:شهرهای جدید نباید صرفاً محل سکونت باشند؛ بلکه باید محیطی برای زندگی باکیفیت، آرامش و آسایش باشند. این مهم زمانی محقق می‌شود که در کنار استقرار جمعیت، خدمات متناسب شهری و طراحی‌های صحیح در شبکه معابر و کاربری‌های عمومی نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با اجرای منسجم طرح‌های حمایتی در بخش مسکن، زمینه خانه‌دار شدن بخش بیشتری از اقشار جامعه فراهم شود.

 

برچسب ها: مسکن ، ساخت مسکن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار