معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از تکمیل و اصلاح فهرست اولیه اسامی جانباختگان ناآرامی‌های اخیر خبر داد و گفت: سامانه‌ای به آدرس hamdard.dolat.Ir به منظور بررسی ابهامات در اختیار همه شهروندان قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس از تکمیل و اصلاح لیست اولیه اسامی جانباختگان ناآرامی‌های اخیر خبر داد و نوشت: مشخصات ۳۰۳۹ جانباخته حوادث تلخ دیماه منتشر شد.

وی در ادامه این پیام آورده است: برابر دستور رئیس جمهور پزشکیان و طبق وعده اعلام شده دقیقا ۴۸ ساعت بعد از انتشار لیست اولیه، سامانه‌ای به آدرس hamdard.dolat.Ir در اختیار همه شهروندان قرار گرفته است.

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور بررسی ابهامات در این خصوص را دستور کار این سامانه دانست.

طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی دولت، در این سامانه بخشی به نام ارسال گزارش ایجاد شده که افراد می‌توانند با مراجعه به بخش «اگر نامی جامانده» هرگونه اسامی و ادعای مطرح شده در مورد افرادی را که نامشان در فهرست وجود ندارد، به ثبت برسانند. تمامی موارد ثبت شده در این بخش از سوی کارگروهی مستقل مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج آن به اطلاع مردم خواهد رسید.

در بخش ارسال گزارش، گزینه‌ای نیز برای رسیدگی به «مشکلات و مطالبات» ایجاد شده تا مشکلات و مطالبات هموطنان از جمله ادعاهای مرتبط با دریافت وجه برای تحویل جسد، عدم رسیدگی درمانی و ... را در کارگروه مذکور مورد بررسی و پیگیری قرار دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار