با شدت گرفتن طوفانی در جنوب غربی فرانسه یک نفر کشته و برق ۹۰۰ هزار خانه قطع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - طوفان نیلز، با باد‌هایی با سرعت بیش از ۱۶۰ کیلومتر در ساعت، روز پنجشنبه در جنوب غربی فرانسه جان یک راننده کامیون را گرفت و برق ۹۰۰ هزار خانه را قطع کرد.

در واکنش به این وضعیت آب و هوایی که «از نظر شدت غیرمعمول» است، سازمان هواشناسی فرانسه روز پنجشنبه پنج منطقه جنوبی را در وضعیت هشدار قرمز قرار داد.

به گفته پلیس، در لند (جنوب غربی)، جایی که باد‌هایی با سرعت ۱۶۲ کیلومتر در ساعت در طول شب ثبت شده است، یک راننده کامیون ۵۵ ساله پس از برخورد شاخه درخت به شیشه جلوی کامیونش جان خود را از دست داد.

به گفته شرکت برق Enedis، برق ۹۰۰ هزار خانه نیز از صبح پنجشنبه قطع شده است. با حرکت طوفان به سمت جنوب شرقی، خدمات کشتیرانی بین جزیره کرس و سرزمین اصلی فرانسه برای روز پنجشنبه لغو شد، همانطور که اکثر پرواز‌ها نیز لغو شدند.

منبع: النشره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار