مراسم گرامیداشت سالگرد شهادت سردار مدافع حرم شهید حاج عباس عبداللهی با حضور خانواده معظم شهدا درسالن اجتماعات پارک شمیم پایداری تبریز برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ خدادادی - حجت الاسلام مجتبی نظری از استادان حوزه و دانشگاه در این مراسم با گرامیداشت شهدای ایران اسلامی گفت: دردورانی هستیم که باید زمان شناس باشیم، فضای نرم افزاری بستر بسیار سختی برای ما ایجاد کرده است و بعد ازتحولات سخت افزاری بسیار غبار آلود شده است که جریانات اغتشاشات نمونه‌ای از این غبار است.

وی با بیان اینکه دشمن روی جوانان ما کار می‌کند و با بمباران اطلاعاتی آنها رابه شبهه وا می‌دارد و در ان‌ها هویت سیال ایجاد می‌کند گفت: عملیات‌های دشمنان در فضای مجازی بسیار پیچیده است که باید در مقتبل این عملیات از فرزندان مان مراقبت کنیم.

حجت الاسلام نظری با تاکید اینکه باید از عملیات روانی دشمنان در فضای مجازی بر علیه جوانان پیشگیری کنیم نشان کرد: همانطور که امام راحل عظیم الشان در مقابل دشمنان ایستاد و بعد از سال‌ها تبعید انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند امروز هم همه ما وظیفه و رسالت داریم در مقابل دشمنان با تمام توان بایستیم.

شهید سردار حاج عباس عبداللهی متولد شهر مرند پس از عمری مجاهدت در ۸ سال دفاع مقدس و در جبهه‌های مقاومت حق علیه باطل در بیست و سوم بهمن ماه سال ۹۳ به دست تروریست‌های تکفیری در سوریه، در راه دفاع ازحریم آل الله به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

برچسب ها: شهدا ، شهادت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha