معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، از آغاز پویش ملی «اطعام مهدوی در ایران همدل» همزمان با آغاز ماه رمضان و همچنین توزیع بسته‌های معیشتی، خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - حبیب‌الله آسوده معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد، اظهار کرد: همانند سال‌های گذشته، برنامه‌هایی همچون جشن نیکوکاری و جشن رمضان در دستور کار کمیته امداد قرار دارد؛ امسال نیز این دو مناسبت با یکدیگر هم‌زمان شده‌اند، اما تفاوت مهمی نسبت به سال‌های گذشته وجود دارد.

وی افزود: امسال یک همکاری سه‌جانبه میان کمیته امداد، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و قرارگاه ملی مسجد شکل گرفته است. بر این اساس، علاوه بر فعالیت‌های همیشگی کمیته امداد در سطح کشور در حوزه اطعام افطاری، تأمین اقلام معیشتی و اجرای طرح اکرام، برنامه‌های گسترده‌تری با عنوان مسجد همدل در مساجد کشور دنبال خواهد شد.

آسوده ادامه داد: با هماهنگی‌های انجام‌شده با مراکز رسیدگی به امور مساجد و دبیرخانه قرارگاه ملی مسجد، امسال در مساجد سراسر کشور اقداماتی همچون جذب حامیان طرح اکرام، توزیع بسته‌های معیشتی و گره‌گشایی از نیازمندان ذیل پویش «ایران همدل» انجام می‌شود. این پویش ملی از اواخر هفته جاری با تمرکز بر نیازمندان کشور اجرا خواهد شد.

وی همچنین به برنامه‌های ویژه در مصلا‌های نماز جمعه اشاره کرد و گفت: در محل برگزاری نماز‌های جمعه نیز با اجرای پویش‌های مرتبط، موضوع تأمین پوشاک ایتام و فرزندان نیازمند و نیز کمک‌هزینه جهیزیه با عنوان «نماز جمعه همدل» در دستور کار قرار دارد. امیدواریم امسال با توجه به شرایط موجود، شاهد نتایج و مشارکت‌های بهتری باشیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد همچنین درباره راه‌اندازی آشپزخانه‌های مهدوی توضیح داد: ۸۰۰۰ آشپزخانه غذای گرم در سراسر کشور آغاز به کار می‌کنند.

آسوده در ادامه درباره روش‌های مشارکت خیران و نیکوکاران یادآور شد: کد دستوری #۱۲* و سایت emdad.ir و سامانه ekram.emdad.ir برای کمک‌های مردم نیکوکار و همچنین شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۴۰۲۰ برای کمک به اطعام و افطاری ساده و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۹۱۹ جهت مشارکت در جشن نیکوکاری برای تامین پوشاک پیش‌بینی شده است.

وی یادآور شد: در سطح استان‌ها و شهرستان‌ها نیز تمامی جزئیات و شماره کارت‌های هر شهرستان و استان برای مشارکت خیران از طریق سایت کمیته امداد در دسترس است و مردم می‌توانند کمک‌های خود را به صورت مستقیم به نیازمندان ارائه کنند.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار