رسانه‌های صهیونیستی با ابراز بدبینی به رویکرد ترامپ، هشدار دادند که واشنگتن ممکن است با نادیده گرفتن نگرانی‌های تل‌آویو به یک توافق سریع تن دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - روزنامه صهیونیستی «معاریو» گزارش داد که در محافل سیاسی و امنیتی رژیم تروریستی اسرائیل، نگرانی شدیدی نسبت به احتمال پایان یافتن تقابل دونالد ترامپ با ایران از طریق یک «توافق سطحی و سریع» وجود دارد؛ توافقی که به گفته این رسانه، مشابه الگوی برخورد او با انصارالله (در یمن) خواهد بود.

این روزنامه به نقل از منابع امنیتی رژیم تروریستی اسرائیل نوشت: بیم آن می‌رود که چنین توافقی «بد» باشد (برای اسرائیل) و به برنامه‌های موشک‌های بالستیک و فعالیت نیرو‌های مقاومت و متحد تهران نپردازد؛ امری که می‌تواند منابع مالی جدیدی را در اختیار ایران قرار دهد تا توانمندی‌های خود را تقویت کند.

سناریو‌های نگران‌کننده برای تل‌آویو شامل سخترین سناریو یعنی یک توافق جزئی که منجر به آزاد شدن دارایی‌های ایران شده و جایگاه آن را تثبیت کند و بدترین سناریو که انجام یک حمله نظامی محدود از سوی آمریکا و سپس امضای یک قرارداد ضعیف که رژیم تروریستی اسرائیل را در برابر پاسخ موشکی ایران تنها بگذارد، می‌شود.

معاریو گزارش داد که از نگاه تل‌آویو، بهترین حالت برای رژیم تروریستی اسرائیل یک حمله نظامی گسترده از سوی آمریکا است که شامل ضربه به تاسیسات هسته‌ای، پایگاه‌های موشکی و حتی تلاش برای تغییر حکومت در ایران باشد. سناریوی دوم که برای اسرائیل نسبتا قابل قبول است، تداوم وضعیت موجود از طریق فشار‌های بین‌المللی، تحریم‌ها و محاصره تا زمانی که ایران از داخل دچار فروپاشی شود.

شایان ذکراست که تهران و واشنگتن تاکنون دو دور مذاکره را با هدف دستیابی به توافقی جدید به پایان رسانده‌اند. آمریکا علاوه بر توقف غنی‌سازی اورانیوم، به دنبال گنجاندن برنامه موشکی و نفوذ منطقه‌ای ایران در مذاکرات است؛ موضوعی که تهران قاطعانه آن را رد کرده است.

همزمان با این تحرکات دیپلماتیک، ترامپ نیروی نظامی گسترده‌ای شامل دو ناو هواپیمابر، بیش از ۱۲ کشتی جنگی و تعداد زیادی جنگنده به خاورمیانه اعزام کرده است. ترامپ همچنان تهدید می‌کند که در صورت شکست مذاکرات، به ایران حمله خواهد کرد. قرار است دور جدید گفت‌و‌گو‌ها با تهران روز پنجشنبه از سر گرفته شود.

منبع: اسکای نیوز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۴
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۰۶ اسفند ۱۴۰۴
اگه می تونی حمله کن
Iran (Islamic Republic of)
سجاد
۲۱:۴۸ ۰۶ اسفند ۱۴۰۴
قربون امام صادق بشم ۱۴۰۰ سال پیش فرمود ایران اسرائیل رو نابود میکنه
نقطه زنی الهی به این میگن
کارشون تمومه هر چه زودتر فرار کنن برن همون جایی ک اومده بودن😎
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۶ ۰۶ اسفند ۱۴۰۴
محو صهیونیست‌ها خواست آمریکاست...
ببینید و تماشا کنید...
صهیونیست‌ها مهره سوخته شده ن ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۹ ۰۶ اسفند ۱۴۰۴
ایران قدرتمند درسطح جهان بر دو بازو
معنویت الهی سلاح‌قدرت
پیروز جهانی ، مستضعفان جهان منتظر هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۳ ۰۶ اسفند ۱۴۰۴
ان شاالله پیروزی نزدیک است و آمریکا خواهد فهمید که آنی نیست که وطن فروشها برای او ترسیم کرده اند
آخرین اخبار