مقامات نظامی افغانستان می‌گویند که در پاسخ به پاکستان، حملاتی را علیه این کشور آغاز کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - در بیانیه‌ای که توسط دفتر رسانه‌ای ارتش افغانستان در شرق این کشور منتشر شده، آمده است که «درگیری‌های سنگینی در پاسخ به حملات هوایی اخیر نیرو‌های پاکستانی در ولایت‌های ننگرهار و پکتیا» آغاز شده است. 

پاکستان روز یکشنبه حملات هوایی شبانه‌ای را در ننگرهار و پکتیکا در افغانستان انجام داد. اسلام آباد می‌گوید که جنگجویان مرتبط با داعش را که از خاک افغانستان فعالیت می‌کنند، هدف قرار داده است. ادعایی که توسط کابل تکذیب شده است. در همین حال، سازمان ملل می‌گوید حملات علیه افغانستان تلفاتی در میان غیرنظامیان بر جای گذاشته است.

روابط بین افغانستان و پاکستان از زمان بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱ به شدت رو به وخامت گذاشته است. پاکستان، افغانستان را به عدم مهار حملات شبه‌نظامیان در مرز متهم می‌کند، در حالی که مقامات طالبان پناه دادن به چنین گروه‌هایی را انکار می‌کنند و چالش‌های امنیتی داخلی اسلام‌آباد را مقصر می‌دانند.

پیش از این، ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان هشدار داده بود که کابل با حملات نظامی به پاکستان پاسخ خواهد داد. هرچند او در آن زمان گفت که به دلیل محرمانه بودن، نمی‌تواند جزئیات حمله را فاش کند.

منبع: آسوشیتدپرس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۵
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۹ ۰۸ اسفند ۱۴۰۴
افغانی عامل نا امنی .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۶ ۰۸ اسفند ۱۴۰۴
مسلمانی که با مسلمان جنگ کند مسلمان نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۵ ۰۷ اسفند ۱۴۰۴
کشورهای مسلمان نشستند تا این مسلمانها نابود شوند باید وارد عمل شوند و نگذارند این آتش مسلمان کشی ادامه پیدا کند
Germany
ناشناس
۲۳:۲۲ ۰۷ اسفند ۱۴۰۴
این دو تا سرگرم باشند مرز های شرقی ساکت می مونه
جنگ پشتون ها رو بیشتر کنید
جای جنگ با آمریکا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۹ ۰۷ اسفند ۱۴۰۴
درگیری دائمی افغانستان و پاکستان به نفع ماست .
آخرین اخبار