باشگاه خبرنگاران جوان؛سید سجاد حسنی بالاجاده - سرهنگ صمد کلاگر جانشین انتظامی مازندران گفت: در پی دریافت گزارشهایی مبنی بر دپوی غیرقانونی و احتکار برنج در شهرستان بهشهر، موضوع بهصورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی در شهرستان بابلسر قرار گرفت.
او افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی با همکاری ماموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان بابلسر پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و هماهنگی قضایی، موفق شدند انبار محل نگهداری برنج احتکار شده را در شهرستان بابلسر شناسایی و در بازرسی از این انبارها، مقدار ۳۶ تن برنج را کشف کنند.
جانشین انتظامی استان مازندران با بیان اینکه برنجها در خارج از شبکه توزیع رسمی نگهداری میشد و فاقد ثبت در سامانه بود، گفت: برابر نظر کارشناسان، اقلام مکشوفه احتکاری به ارزش ۱۴۴ میلیارد ریال برآورد شده است.
سرهنگ کلاگر با اشاره به معرفی متهم مرتبط با این پرونده به مرجع قضایی، افزود: برنجهای کشفشده با هماهنگی قضایی تحویل نمایندگان اداره صمت و جهاد کشاورزی قرار گرفت.