دو نفر در شمال اراضی اشغالی هدف گلوله قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان - شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی از تیراندازی در حیفا در شمال فلسطین اشغالی خبر داد. گفته می‌شود دو نفر با گلوله مورد هدف قرار گرفته‌اند.

به گفته یک رسانه محلی مستقر در حیفا، این حادثه در بلوار بن گوریون در حیفا رخ داده است و بر اثر آن دو مرد زخمی شده‌اند، وضعیت جراحات یکی از آنها وخیم است.

به گفته رسانه‌های اسرائیلی پلیس تحقیقاتی را آغاز کرده، در حال جمع‌آوری شواهد در محل حادثه و بررسی شرایط است و پیشینه این حادثه در این مرحله جنایی ارزیابی شده است. بسیاری از نیرو‌های پلیس در محل حادثه مشغول به کار هستند و به جست‌و‌جو‌های گسترده ادامه می‌دهند.

همچنین امدادگر نیروی سازمان اورژانس اسرائیل گفته است: مرد مجروح بیهوش بود و از جراحات عمیق و شدید در بدنش رنج می‌برد. ما درمان‌های پزشکی نجات‌بخش را برای او فراهم کردیم و او را در وضعیت ناپایدار به بیمارستان منتقل کردیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار