کریمی خطاب به دشمن گفت: چشمتان در بیاید، ما نمی‌گذاریم آقایِ ما را ببینید.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نفیسه خلیلی - محمود کریمی، مداح اهل بیت (ع) در ویژه برنامه «من ایرانم» شبکه نسیم گفت: بعضی‌ها می‌گویند بگذارید فلان صحبت را حضرت آقا بگوید. ما به دشمن می‌گوییم چشمتان در بیاید، ما نمی‌گذاریم آقایِ ما را ببینید. باید اکنون از رهبر عزیزمان حمایت کرد، اگر رهبر شهیدمان تشریف داشتند، می‌گفتند از ولی خودتان حمایت کنید، تا آسیبی به این مملکت نرسد.

کریمی در بخش دیگر این گفت‌و‌گو کنایه‌ای به تاریخ شکل‌گیری ایالات متحده زد و گفت: عمرِ شیشه‌های رنگی این استودیو از دشمنان ما بیشتر است. آن زمان که آمریکا کشف شد، حدود ۴۰۰ سال قبل از آن حافظ عزیزمان به رحمت خدا رفته بود.

او کنایه‌ای به برخی فوتبالیست‌ها زد، که حتی حاضر نبودند نسبت به شهادت ۱۶۸ دانش آموز میناب واکنش نشان دهند و گفت: همین مردمی که با جانشان بازی می‌کنند و پولی دریافت نمی‌کنند، فوتبالیست‌ها را تشویق به بازی می‌کنند. اما چرا فوتبالیست‌ها دشمن را معرفی نمی‌کنند؟ 

این مداح اهل بیت (ع) ادامه داد: رهبرتان را به شهادت رساندند، ۱۶۸ کودک را شهید کردند! شما با پول مردم بزرگ شدید، اما فقط هشتگ ایران تسلیت می‌زنید؟ به هر حال، ممکن است برخی امتیازات لغو شود! چون آنها سوگند خورده‌اند! البته منظور من همه نیست، خیلی‌ها به میدان آمدند و حتی با خودم تماس گرفتند. سوالم این است که نمی‌توانید به اسرائیل و آمریکا اشاره کنید؟ همین الان هم نصرت خدا رسیده و ما پنجه در پنجه کسانی انداختیم، که همه می‌گفتند نمی‌توانیم نزدیکشان شویم و با یک دکمه آنها نابود می‌شویم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار