 
    
    
 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید هر فردی در هر دوره ای از زندگی به فکر راه اندازی کسب و کار پر سودی افتاده باشد و یا راههای زیادی را برای کسب درآمد طی کرده باشد. در این بین یکی از شغلهایی که هر فردی در اول راه ممکن است به آن فکر کرده باشد راهاندازی یک فست فود یا رستوران است که در هر نقطه ای از شهر به وفور دیده میشوند. 
 
با درنظرگرفتن اینکه افراد زیادی با توجه به موقعیت شغلیشان مجبور به تهیه غذا از رستوران ها و یا فست فودها هستند این نکته حائز اهمیت است که از چه رستوران یا فست فودی غذا تهیه کنند. با زیاد شدن مراکز تهیه غذا، رستورانها و فست فودها در کنار اینکه بسیاری از افراد به غذاهای خانگی و سنتی علاقه دارند برخی از خلاقیتها میتواند رونق ویژهای به کسب و کار افراد دهد. 
 
در این میان تغییر در شکل و شمایل غذاها یا طعمهای جدید که به مزاج افراد خوش آید میتواند عده زیادی از افراد را به سوی یک رستوران یا فست فود سوق دهد حال این رستوران از محیط پیرامون شخص دور باشد. یکی از افرادی که در این راه موفق بوده و به گفته مشتریانش درآمد خوبی از این راه بدست میآورد فردی در حوالی چهارراه استانبول است که با تغییر در نوع سرو غذا کار و کاسبی خوبی به راه انداخته است. 
این فرد از سال 1330 به فکر راهاندازی یک مرکز کوچک تهیه غذا افتاده است و تنها غذای این مرکز عرضه کباب لقمه بوده که به صورت ساندویچ کوچک با نان لواش، پیاز و جعفری تهیه میشود. 




 
    
    
 
    
     
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
    
 
    
    
