طرح‌های نیمه تمام قزوین به هزار و ۴۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین گفت: برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام استان به هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم به طوری که این رقم در سراسر کشور ۱۴۰ هزار میلیارد تومان است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، یاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در برنامه تلویزیونی بی حاشیه گفت: برا‌ی طرح‌های نیمه تمام به هزار و ۴۰۰ میلیاردپول نیاز دارد است و تا زمان نهایی نشدن پروژه‌های در دست اقدام، پروژه جدیدی شروع نمی‌شود.

وی اضافه کرد: برا‌ی بازآفرینی شهری هم به ۳۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: در مورد پروژه‌های بزرگ، سیاست‌های دولت، مشارکت بخش دولتی و خصوصی است و سرمایه گذار و مردم باید مشارکت کنند تا پروژه‌هایی مانند بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی به اتمام برسند.

یاری افزود: سیاست‌های دولت در مورد اسناد خزانه و تسویه حساب اسلامی این است که پیمانکار و بخش خصوصی کار را به اتمام برساند.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان؛ سال گذشته از محل اوراق تسویه ۸۵ میلیارد تومان به استان آورده شد بدون اینکه به سقف مالی استان لطمه وارد شود و رتبه اول کشور را کسب کردیم

یاری بیان کرد: از همین محل ۱۱ میلیارد تومان برای بافت فرسوده به شهرداری داده شد.

وی اضافه کرد: امسال موضوع گردشگری در اولویت قرار دارد و همه منابع به این سمت سوق داده می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: در حال حاضر تکمیل پروژه‌های مشارکتی در بهترین شرایط قوانین و مقررات هستند و دولت هرگونه موانع بر سر راه سرمایه گذاران بخش خصوصی را برداشته است.

یاری اضافه کرد: در حال حاضر، اولویت طرح‌های توسعه‌ای استان، خدمات برتر، طرح‌های دانش بنیان و گردشگری است.

وی گفت: شتابگر ملی جزو مسائل اصلی کشور است و بخش از اعتبارات استان به خاطر شتابگر اضافه شده است. رئیس سازمان

مدیریت و برنامه ریزی استان با اشاره به جایگاه استان در دریافت بودجه گفت: بودجه قزوین در سال اول استان شدن با کمترین میزان ممکن بسته شد و رشد بودجه در سال‌های بعد متاثر از اولین بودجه بوده است.

یاری افزود: در سال‌های ۸۳ و ۹۶ شاهد دو نقطه عطف در بودجه استان قزوین بودیم، در سال ۸۳ نزدیک به ۴۷ درصد اعتبارات استان رشد کرد و باعث شد که بسیاری از اعتباراتی که در ابتدای شکل گیری، غلط بسته شده بودند، اصلاح شوند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ادامه داد: در سال ۹۶ نیز شاهد رشد اعتبارات استان بودیم و این عامل سبب شد تا عقب ماندگی تاریخی استان در بحث بودجه و تامین اعتبارات عمرانی، اصلاح شود.

به گفته یاری؛ استان قزوین یک و شش دهم درصد از جمعیت کشور و ۹ دهم درصد از مساحت کشور را در بر می‌گیرد و عمده شاخص‌هایی که در سرانه بودجه‌ای کشور محاسبه می‌شود، شامل ترکیب این دو بخش اصلی است.

وی بیان کرد: در هیچ دوره‌ای در طول تاریخی که اعتبار دولتی دریافت کردیم، سهمی بالاتر از دو و دو دهم درصد نداشته ایم که با نسبت جمعیت و مساحت استان تطابق نداشت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: در حوزه درآمد هم با توجه به اینکه ظرفیت استان نزدیک به هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است، اما در لایحه بودجه این رقم به هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان ارتقاء پیدا کرده است.

وی افزود: توسعه نیافتگی یکی از محور‌های مهم اختصاص بودجه بیشتر به استان‌های کشور است که از میان ۶۷ شاخصی که در نظر گرفته شده است، استان قزوین در شاخص ۵۵ و بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان؛ اعتبارات عمرانی استان در بهترین حالت ۱۰ الی ۱۵ درصد در توسعه استان اثرگذار است.

یاری اذعان کرد: مسئولان استان و نمایندگان، از تیرماه که جمع بندی لایحه بودجه سال آینده کل کشور آغاز می‌شود، در تلاش هستند تا بودجه استان را افزایش دهند.

وی افزود: در سال ۹۷ از مجموع ۲۲ طرحی که در سطح کشور در لایحه بودجه اضافه شده است، اولین طرح به عنوان آبرسانی از سد طالقان به قزوین، متعلق به استان است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: با وجود تنگنا‌های مالی، ۲ پروژه فاضلاب شهرستان البرز و دهکده طبیعت را به لایحه بودجه ۹۸ اضافه شده است.

انتهای پیام/

در سال ۹۶ نیز شاهد رشد اعتبارات استان بودیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.