تولید ۴۵۰ کیلوگرم زعفران در سالجاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در سال جاری با افزایش سطح زیر کشت ۹۶هکتار به سطح زعفران استان؛ سطح زیر کشت این محصول در استان به ۱۸۵ هکتار رسیده است.

تولید ۴۵۰ کیلوگرم زعفران در سالجاری به گزارش  خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،    نوربخش حاتمی با بیان اینکه تا سال ۱۳۹۶سطح زیر کشت زعفران استان ۸۹هکتار و تولید آن ۳۶۰کیلوگرم بود گفت: در سال ۹۷با توجه به تامین اعتبار ۳و ۶دهم میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی بیش از ۳۰۰تن پیاز زعفران با کیفیت بسیار عالی در بین کشاورزان متقاضی کشت توزیع گردید.

حاتمی با اشاره به تولید ۴۵۰کیلوگرم زعفران در سالجاری گفت: میانگین تولید در مزارع زعفران در سال اول احداث نیم کیلوگرم و در سالهای دوم، سوم و چهارم به ترتیب ۲، ۴، ۷ و تا ۱۱کیلوگرم در سال پنجم خواهد رسید در مزارع نمونه استان عملکرد ۱۷کیلوگرم نیز به ثبت رسیده است.

او گفت: در سال آتی و با افزایش تولید در واحد سطح انتظار تولید ۷۰۰کیلوگرم زعفران از سطح ۱۸۵هکتار فعلی برآورد شده است.

حاتمی بیشترین سطح زیر کشت زعفران استان را متعلق به شهرستان کرمانشاه با ۵۲هکتار اعلام نمود که بعد از آن شهرستانهای کنگاور و صحنه با ۲۱هکتار در رده دوم قرار دارند و دالاهو و سنقروکلیایی هر کدام با ۲۰هکتار در جایگاه سوم قرار دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: زعفران یکی از گونه های گیاهی بسیار مستعد برای شرایط آب و هوایی استان محسوب می گردد؛ نیاز به آب آبیاری در این زراعت بسیار اندک و محدود به دوبار آبیاری در شهریور ماه می باشد.

حاتمی افزود: آزمایشات کیفی انجام گرفته بر روی محصول زعفران تولیدی استان، نشان از کیفیت ممتاز آن داشته است.

گفتنی است طی برنامه سه ساله سازمان؛ سطح زیر کشت زعفران استان به ۱۲۰۰هکتار و به تولید ۷تن خواهد رسید.

انتهای  پیام/ز

 

در برنامه سه ساله کشت زعفران استان کرمانشاه به تولید ۷ تن خواهد رسید 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.