مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد خبر داد:

تجلیل از ۱۳ واحد برتر و نمونه صنایع غذایی استان یزد

مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: به مناسبت هفته غذا از شش واحد نمونه و هفت واحد برتر استانی تجلیل شد.

رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، گفت: به مناسبت هفته‌ غذا از شش واحد تولیدی صنایع غذایی که چندین سال پیاپی موفق به کسب عنوان واحد برتر صنایع غذایی شدند، با اهدای لوح زرین تجلیل شد.

او افزود: همچنین هفت واحد تولیدی استان یزد نیز با کسب تندیس طلایی به عنوان واحد برتر استانی معرفی شدند.

مورکیان با اشاره به ضرورت ایجاد انگیزه در واحد‌های تولید و فرآوری مواد غذایی، افزود: در این مراسم از ۱۳ واحد‌ موادغذایی که از پارسال تاکنون به نوعی در کیفیت محصول تولیدی خود ارتقا داشته اند نیز، به عنوان واحد‌های های ارتقاء یافته و شایسته تقدیر، معرفی و تجلیل شد.

مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اظهارداشت: همچنین ۲۳ مسئول فنی آزمایشگاه‌های واحدهای بزرگ و کارگاهی صنایع غذایی که با فعالیت خود سبب ارتقای کیفیت محصولات و حرکت واحد تولیدی به سمت اهداف وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو شده اند نیز تجلیل بعمل آمد.

مورکیان اضافه کرد: کاهش مصرف قند، نمک و چربی در محصولات غذایی و آشامیدنی، درج نشانگر‌های رنگی تغذیه‌ای و برچسب اصالت و سلامت بر روی محصولات تولیدی و به صفر رساندن میزان اسید‌های چرب ترانس در محصولات از جمله معیار‌های انتخاب واحد‌های برتر و نمونه‌ی استان است.

بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، از سوی سازمان فائو به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری گذاری شده است و در این روز، سازمان‌های بین المللی، به منظور برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/ غ

 واحد‌های نمونه و برتر صنایع غذایی استان یزد تجلیل شدند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.