رئیس بنیاد مسکن شاهرود خبر داد؛

ساخت ۸۰۶ واحد مسکونی در شاهرود

مهدی پارسا گفت: ساخت ۸۰۶ واحد مسکونی برعهده بنیاد مسکن شاهرود قرار دارد که ۳۰۰ واحد در شهر شاهرود در دست ساخت است و بقیه ساخته و تحویل شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مهدی پارسا رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شاهرود با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ با افتتاح حساب ۱۰۰ امام تشکیل شده است گفت: این نهاد برگرفته از انقلاب به‌عنوان نخستین نهاد عمرانی برای خدمتگزاری به اقشار ضعیف جامعه تشکیل شد.

او افزود: عمران روستایی و مسکن شهری و روستایی مجموعه فعالیت حساب ۱۰۰ امام و مجموعه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است و انجمن خیرین مسکن‌ساز در کنار آن در راستای حمایت از این مجموعه تشکیل شد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شاهرود با بیان اینکه در دهه فجر امسال ۹ پروژه با اعتبار ۱۱ میلیارد و ۳۶۱ میلیون ریال در این شهرستان افتتاح شده است تصریح کرد: بهسازی و اصلاح معابر روستایی از محل اعتبارات تملک دارایی و قیر رایگان و ملی در بخش بسطام، بیارجمند و مرکزی انجام شد و فضاسازی، جدول‌گذاری، زیرسازی و آسفالت روستا‌های این شهرستان را شامل می‌شود.

پارسا با بیان اینکه فعالیت در زمینه مسکن شهری بخشی از اقدامات انجمن خیرین مسکن‌ساز است که در شهرستان شاهرود نیز طرح‌های مختلف را اجرا می‌کند، افزود: ۳۶۰ واحد مسکونی توسط این انجمن احداث و تحویل شده است.

او با اشاره به تولید در حوزه مسکن شهری بیان کرد: ساخت ۸۰۶ واحد مسکن برعهده ما قرار دارد که ۳۰۰ واحد در شهر شاهرود در دست ساخت است و بقیه ساخته و تحویل شد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شاهرود با اشاره به ساخت مسکن مهر در پنج شهر زیر ۲۵ هزار نفر در این شهرستان عنوان کرد: ۸۲۲ واحد مسکن مهر در شهرستان با استفاده از تسهیلات به بهره‌برداری رسید.

پارسا با تشریح فعالیت در بخش مسکن روستایی و تأکید بر مقاوم‌سازی به طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی که به تصویب دولت رسیده، اشاره و اضافه کرد: تسهیلات کنونی در این طرح ۴۰ میلیون تومان قرض‌الحسنه با بازپرداخت ۱۵ ساله است.

او به طرح نظام فنی روستایی که بر ساخت و ساز روستایی نظارت دارد، اشاره کرد و ادامه داد: برای کمک به خرید مسکن در روستا‌ها به افرادی که بی‌بضاعت هستند تا سقف هشت میلیون تومان وام بلاعوض اهدا می‌شود که به زوج‌های جوان هم این وام بلاعوض اهدا شده و در کنار آن تسهیلاتی هم تا ۱۲ میلیون به‌صورت قرض‌الحسنه اهدا می‌شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شاهرود با اشاره به وقوع سیل امسال در این شهرستان و تخریب و خسارت به واحد‌های مسکونی گفت: ۲۳۶ واحد نیاز به تعمیر از سیل داشتیم که هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در شهر‌ها و دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در روستا‌ها وام بلاعوض و ۱۰ پاکت سیمان که هدیه رهبری بود، به این خانواده‌ها داده شد.

پارسا با اشاره به تخریب ۹۹ واحد مسکونی شهری و روستایی شهرستان شاهرود در سیل سال جاری اضافه کرد: در روستا‌های این شهرستان ۵۵ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه پرداخت شد که ۲۱ میلیون تومان وام به‌صورت بلاعوض بوده و ۲۱ تن سیمان رایگان اهدایی مقام معظم رهبری توزیع شد.

او ادامه داد: در شهر‌های شهرستان شاهرود نیز ۶۵ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه پرداخت شد که ۲۸ میلیون تومان بلاعوض بود و هشت تن سیمان رایگان اهدایی رهبری بین خانواده‌ها توزیع شده است.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شاهرود با تأکید بر مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی در روستا‌ها و تلاش‌های مختلفی که در این راستا با برگزاری کارگاه‌های توجیهی و ترویجی و پرداخت تسهیلات بلاعوض و نظام مهندسی روستایی انجام شده است، بیان کرد: از سال ۱۳۸۴ تاکنون، چهار هزار و ۹۸۴ فقره تسهیلات پرداخت شده است و محدودیتی در پرداخت نداریم.

پارسا با اشاره به سند روستایی از حوزه‌های فعالیت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: با توجه به‌ضرورت ساماندهی مالکیت در روستا‌ها و ارزش حقوقی املاک در روستاها، بنیاد مسکن با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت اقدام به اهدای سند می‌کند که تاکنون برای ۱۱ هزار و ۴۹۷ واحد مسکونی که تعداد دو هزار و ۲۷۱ واحد شهری و ۹ هزار و ۲۲۶ واحد املاک روستایی است، سند صادر کرده است.

او با اشاره به اقدام در تحویل سند ۸۲۵ واحد مسکونی در شهر‌ها و روستا‌های شهرستان شاهرود، به اجرای طرح هادی گریزی زد و اظهار کرد: تهیه طرح هادی در تمام روستا‌های بالای ۲۰ خانوار جزو وظایف بنیاد مسکن است و در شهرستان همه روستا‌ها دارای طرح هادی هستند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شاهرود با بیان اینکه طرح‌های هادی عمر ۱۰ ساله دارند و باید بازنگری شوند، گفت: در سال جاری عمر ۱۰ ساله ۱۹ طرح هادی در این شهرستان به اتمام رسید که نقشه‌برداری انجام شده است و در مراحل مختلف تصویب قرار دارد.

پارسا به اعتبارات ملی از محل قیر یارانه‌ای اشاره و عنوان کرد: از سال ۱۳۹۴ تاکنون هفت هزار و ۴۳۱ تن قیر در شهرستان شاهرود جذب و به‌صورت مشارکتی با دهیاری‌ها و شورای اسلامی روستا‌ها مصرف شده که با این اعتبار ۵۱۱ هزار مترمربع آسفالت در روستا‌ها صورت گرفته است.

اوبا بیان اینکه اعتبارات سال ۱۳۹۷ بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شاهرود هشت میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومان بوده که بیش از پنج میلیارد تومان اعتبارات قیر رایگان اختصاص یافت، افزود: در حال حاضر حساب ۱۰۰ امام راحل از محل سایر اعتبارات و فعالیت‌ها تقویت می‌شود و نیاز است تا خیرین و مردم با توجه به مشکلات بسیاری که در حوزه مسکن وجود دارد، در این زمینه مشارکت و حمایت کنند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شاهرود تصریح کرد: پنج تا هشت درصد اعتبارات تملک دارایی استانی باید در روستا‌ها و برای اصلاح معابر روستایی هزینه شود.

پارسا اضافه کرد: طبق بند ب. قانون برنامه ششم توسعه که در اختیار فرمانداری‌ها قرار دارد و در اختیار ادارات آب و فاضلاب، امور عشایری و بنیاد مسکن قرار گرفته و اعتبارات خوبی از ارزش‌افزوده است، تمام روستا‌های فاقد دهیاری می‌توانند مرحله نخست در راستای بهسازی وضع روستا‌ها را اجرا کنند.

او با اشاره به روستا‌های دارای بافت باارزش گفت: با مطالعات مختص و اعتبارات ملی، روستا‌های قلعه بالا و قلعه‌نو خرقان جز این بافت باارزش است که اقدامات لازم مرحله به مرحله در آن انجام می‌شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان شاهرود با اشاره به اعتبارات اختصاص‌یافته به روستای قلعه‌نو خرقان تصریح کرد: در سال ۱۳۹۷، ۲۵۰ میلیون تومان و سال ۱۳۹۶، ۴۰۰ میلیون و در سال جاری ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار به این روستا‌ها واگذار شده است.

پارسا ادامه داد: مطالعات لازم در روستای رضاآباد شهرستان شاهرود نیز به‌عنوان روستای هدف گردشگری و دارای بافت ارزشمند انجام شده و منتظریم در کارگروه‌های کشوری مصوب شود تا تحقق یابد.

انتهای پیام / ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار