طرز تهیه توپک جگر، گلوله‌هایی سرشار از آهن

توپک‌ جگر غذایی خوشمزه و سرشار از آهن بوده و برای کسانی که کم خونی دارند بسیار مناسب است.

طرز تهیه توپک جگر، گلوله‌هایی سرشار از آهن///دپوییبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه توپک جگر باید نکات زیر را رعایت کنید.

مواد لازم برای توپک جگر:

جگر گوسفندی ۳۰۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد
فلفل سبز خرد شده ۳ عدد
فلفل قرمز خرد شده یک عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
برگ ریحان خشک ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ یک عدد
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
بلغور گندم پخته ۲ پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن

 

مواد لازم رویه توپک جگر:
کره یک قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه توپک جگر:

جگر، پیاز و فلفل سبز و قرمز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.

مواد را به ظرف مناسبی انتقال داده و گوشت چرخ کرده، برگ ریحان خشک، تخم مرغ، بلغور گندم (پخته)، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید.

 

مواد را به خوبی ورز دهید و سپس گلوله‌هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. وسط آن‌ها را با انگشت کمی فشار دهید.

 

توپک‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی برشته شود.

 

برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را در آن کمی تفت دهید. این مخلوط را روی توپک‌ها بریزید و سرو کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار