مبارزه خطوط هوایی و فرودگاه‌ها با ویروس کرونا

شرکت‌ها و خطوط هواپیمایی جهانی به دنبال راهی برای مبارزه با ضرر اقتصادی ناشی از شیوع بین‌المللی کرونا هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، به دنبال شیوع ویروس کرونا شرکت هواپیمایی بوئینگ درخواست میلیاردها دلار کمک کرد، دیگر خطوط هواپیمایی و فرودگاه‌ها سود سهامشان را به حالت تعلیق درآورده و هواپیما‌ها و جت‌های باربری خود را به فروش گذاشته‌اند.

شرکت بوئینگ بیان کرده در حال مذاکره با مقام‌های ارشد کاخ سفید و افراد کنگره برای اختصاص کمک‌های مالی کوتاه مدت به خطوط هواپیمایی آمریکا، تامین‌کنندگان و فرودگاه‌هاست.

خطوط هواپیمایی و باربری آمریکایی گفته‌اند انتظار کمک مالی بالغ بر ۵۸ میلیارد دلار وام و کاهش مالیات را دارند در حالی که فرودگاه‌ها نیاز به ۱۰ میلیارد کمک اعلام کرده‌اند.

همچنین خطوط هواپیمایی اروپایی نیز گفته‌اند به کمک‌های اورژانسی دولت نیاز دارند. این گفته به دلیل اعلام هفته گذشته شورای فرودگاه‌های اروپا مبنی بر کاهش ۵۴ درصدی پرواز و مسافران به اروپا بوده است و مرز‌های بیشتر کشور‌ها بسته‌ شده است.

شرکت هواپیمایی ایرباس نیز گفته تا ۴ روز آینده تولید و مونتاژ در اسپانیا و فرانسه را متوقف می‌کند تا مقررات بهداشتی و ایمنی را اجرا کند.

آلن جویس، مدیر عامل اجرایی شرکت کانتاس، بزرگ‌ترین خطوط هواپیمایی استرالیا، نیز گفته است: «در حال حاضر با بزرگترین شوک در پرواز‌های جهانی روبه‌رو هستیم.»

این مدیر عامل بیش از ۳۰ سال در این زمینه فعالیت کرده است.

شرکت هواپیمایی استرالیا اعلام کرده است پرواز‌های بین‌المللی را ۹۰ درصد و پرواز‌های داخلی را ۶۰ درصد کاهش می‌دهد.

فرودگاه اوکلند  هم گفته است سهام و هزینه‌های حمل و نقل خود را کاهش می‌دهد و مخارج اختیاری را متوقف می‌کند.

انجمن فرودگاه‌های استرالیا اعلام کرد فرودگاه‌های استرالیا امسال بیش از ۳۰۵ میلیون دلار ضرر خواهد داشت.

پیش از این اعلام شده در شرایطی که شیوع بیماری ویروس کرونا تاثیرات مخربی روی صنعت هواپیمایی می‌گذارد شرکت‌های هواپیمایی عمده اروپا مصمم به حذف هزاران شغل و برخی نیز در صورت دریافت نکردن کمک مالی با احتمال ورشکستگی روبه‌رو هستند.

انتهای پیام/ 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار