فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفته است که مذاکرات در مورد حل بحران اوکراین با کریل دیمیتریف در میامی فلوریدا سازنده بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفته است که مذاکرات در مورد حل بحران اوکراین با کریل دیمیتریف، نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه و مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه در میامی، فلوریدا سازنده بوده است.

ویتکاف در رسانه‌های اجتماعی نوشت: "امروز در فلوریدا، کریل دیمیتریف، فرستاده ویژه روسیه جلسات سازنده و مفیدی را به عنوان بخشی از تلاش میانجیگری ایالات متحده برای پیشبرد حل مسالمت‌آمیز درگیری اوکراین برگزار کرد. "

وی افزود: "ما از این جلسه که روسیه برای تأمین صلح در اوکراین تلاش می‌کند، دلگرم شده‌ایم و از رهبری مهم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در جستجوی صلحی پایدار و بادوام سپاسگزاریم. "

علاوه بر ویتکاف، هیئت آمریکایی شامل جرد کوشنر، کارآفرین و داماد رئیس جمهور آمریکا، اسکات بسنت، وزیر خزانه داری و جاش گرونباوم، مشاور ارشد کاخ سفید بود.

منبع: تاس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
captcha
آخرین اخبار