در گچساران ۲۴۰ تن عسل تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: ۲۴۰ تن عسل امسال در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، عبدالوهاب پورالحسینی مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: این میزان محصول از ۳۲ هزار و ۵۲۰ کلونی زنبور عسل برداشت شده است.

او افزود: بخشی از عسل تولیدی گچساران از توابع کهگیلویه و بویراحمد به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار صادر می‌شود.

پورالحسینی بیان کرد: هم اکنون ۲۴۷ نفر در صنعت زنبورداری این شهرستان فعالیت دارند.

او گفت: ۶۰ تن  شکر یارانه ای در بین زنبورداران این شهرستان با هدف تنظیم بازار و حمایت از این صنعت در حال توزیع است.

مدیر جهاد کشاورزی گچساران افزود: صدور دفترچه زنبورداری، صدور مجوزهای کوچ به استان‌های دیگر، معرفی به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات و برگزاری کارگاه‌های آموزشی به منظور بهره‌وری بیشتر از خدمات جهاد کشاورزی از جمله اقدامات این اداره در حمایت از تولیدکنندگان عسل در این شهرستان به شمار می‌رود.

عسل طبیعی یک غذای کامل است که خواص درمانی زیادی دارد زیرا عسل یک ماده قندی است و می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثر باشد.

به گفته کارشناسان عسل طبیعی اثر ضد باکتریایی دارد و می تواند برای درمان زخم‌ها و برخی از عفونت‌های ناشی از سرماخوردگی مفید باشد.

برای تسریع در بهبود زخم‌های ناشی از سوختگی و زخم‌ها با خراش‌های بافتی نیز این ماده غذایی مفید استفاده می‌کنند.

 

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.