مدیرکل دفتر بهبود تغذیه:

مصرف ویتامین دی در پیشگیری از کرونا موثر است

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف ماهانه یک عدد قرص ۵۰ هزار واحدی ویتامین دی نقش مهمی در تقویت دستگاه ایمنی بدن انسان و پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، زهرا عبدالهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در جریان بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت مشهد کمبود "ویتامین دی" را در بدن انسان‌ها یک مشکل جهانی دانست و گفت: کمبود همین ویتامین در بین شهروندان ایرانی همانند سایر کشور‌ها شیوع به نسبت بالایی دارد.

او افزود: توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلاء به ویروس کرونا افراد بزرگسال هر ماه یک عدد قرص ۵۰ هزار واحدی ویتامین دی و کودکان زیر ۱۲ سال هر دو ماه یک عدد از همین قرص را مصرف کنند. برای کودکان با سن زیر دو سال نیز قطره ویتامین دی تجویر می‌شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: میزان کنونی کمبود "ویتامین دی" در بین زنان باردار ایرانی ۸۰ درصد، در بین کودکان کشورمان ۲۲ درصد و در دیگر گروه‌های سنی شهروندان ایرانی ۶۰ تا ۷۰ درصد است.

عبدالهی بیان کرد: وزارت بهداشت "طرح مکمل‌یاری ویتامین دی" را برای کودکان، زنان باردار، میانسالان و جوانان در دست اجرا دارد.

او تصریح کرد: با این وجود به عموم مردم توصیه می‌شود با مراجعه به داروخانه‌ها "قرص ویتامین دی" را تهیه و بطور منظم برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ ناشی از ویروس همه‌گیر کرونا مصرف کنند.

بیشتر بخوانید:

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: رعایت برنامه غذایی مناسب و صحیح نقش مهمی در تقویت دستگاه ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری ویروسی کووید ۱۹ دارد.

عبداللهی اظهار کرد: مصرف ویتامین دی حتی در دوران ابتلا به ویروس کرونا نیز از اهمیت و تاثیر زیادی بر کاهش شدت بیماری کووید ۱۹ و بهبودی سریع فرد بیمار برخوردار است.

او افزود: "الگوی مناسب غذایی" به معنای مصرف بالای گوشت، میوه و غذا‌های گران قیمت نیست بلکه رعایت تعادل و تنوع در مصرف مواد خوراکی بر اساس هرم غذایی و از همه گروه‌های غذایی مانند سبزیها، میوه‌ها، لبنیات، مواد پروتئینی، حبوبات و ریز مغزی‌ها توصیه می‌شود.
 
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بر اهمیت "تعادل در مصرف مواد غذایی" تاکید کرد و ادامه داد: هر دو حالت چاقی، اضافه وزن و یا لاغری و کم‌وزنی در انسان، در ضعف دستگاه ایمنی بدن و ابتلا به ویروس کرونا نقش دارند.

عبداللهی با توجه به مشاوره‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از ابتلا به ویروس در قالب "سامانه ۴۰۳۰"  بیان کرد:  در چارچوب فعالیت این سامانه ۴۰۰ کارشناس و متخصص تغذیه به همه پرسش‌های مردم پیرامون تغذیه در دوران ابتلاء به ویروس کرونا و پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ پاسخ داده و راهنمایی لازم را ارائه می‌کنند.

او تصریح کرد: برنامه شناسایی مادران باردار و کودکان زیر پنج سال نیازمند حمایت تغذیه‌ای از سوی این وزارتخانه با همکاری کمیته امداد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیکوکاران سلامت در حال اجرا است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: تاکنون در همین چارچوب ۴۰ هزار مادر باردار و ۳۷ هزار کودک نیازمند بسته‌های غذایی در سطح کشور شناسایی و زیر پوشش این برنامه حمایتی قرار گرفته‌اند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت امروز در سفر به مشهد، از مرکز خدمات جامع سلامت مهرآباد ویژه درمان بیماران کرونایی در این شهر بازدید کرد.

منبع:ایرنا
انتهای پیام//ا.د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.