سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افراد مبتلا به صرع لبنیات بخورند یا نه؟

افراد مبتلا به صرع باید همچون افراد معمولی به تکمیل کلسیم بدنشان بپردازند تا به پوکی استخوان مبتلا نشوند.

مهدی وحید دستجردی، متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: تشنج نوعی آشفتگی در مغز و در سلول است که به طور موقت دچار فعالیت حرکتی و هوشیاری می شود.

وی افزود : تکرار دو مرتبه تشنج ، صرع را به وجود می آورد و علل صرع روشن و مشخص نیست. این بیماری مربوط به نقایص ژنتیکی و تکاملی و یا اکتسابی است که به دنبال بیماریهای مغزی ، ضربه های دوره جنینی ، عفونت های زایمانی ، زایمان سخت ، اختلالات متابولیکی که علت اصلی در سالخوردگان است تقسیم کرد.

وی عنوان کرد: در مورد تغذیه افراد مبتلا به صرع هیچ ممنوعیتی در استفاده از لبنیات ندارند .

وی گفت : این باور کاملاً اشتباه است و هیچ منبع علمی وجود ندارد که ثابت کند افراد مبتلا به صرع از لبنیات استفاده نکنند.

وی در پایان اشاره کرد: افراد مبتلا به صرع باید همچون افراد معمولی به تکمیل کلسیم بدنشان بپردازند تا به پوکی استخوان مبتلا نشوند./ح

برچسب ها: صرع ، لبنیات ، کلسیم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.