سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

كمبود پروتئين و نقش آن در شكنندگي ناخن

تغذيه سالم ، مصرف گوشت و شير احتمال بروز عارضه شكنندگي ناخن را كاهش مي دهد.

پرويز طوسي، متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ افزود: پيرشدن، شستشوي مكرر دست با آب و مواد شيميايي، مانيكور، كاشت ناخن، برخي شغل ها، جويدن ناخن ها، بيماري هاي پوستي و قارچ ناخن در بروز شكسته شدن و كنده شدن ناخن ها تاثير بسزايي دارد.

وي خاطرنشان كرد: مصرف بعضي داروها، اختلالات عروقي، اختلالات رگ هاي انگشتان، اختلالات عصبي انگشتان و سوء تغذيه از ديگر علل شكسته شدن ناخن ها است.

طوسي با اشاره به اينكه درمان اين عارضه به علت بروز آن بستگي دارد كه در اين مورد كهولت سن را نمي توان درمان كرد، گفت: استفاده از دستكش نخي و لاستيكي باهم موقع شستشو ظروف با مواد شوينده، انجام ندادن مانيكور و كاشت ناخن، درمان عادت هاي عصبي به وسيله روانپزشك، مصرف داروهاي ضد قارچ، داشتن يك تغذيه سالم كه شامل مصرف گوشت، شير و پروتئين است و استفاده از وازلين و اوسيرين (يك نوع چربي) در كاهش بروز شكنندگي ناخن موثر است.
برچسب ها: ناخن ، شکنندگی ، پروتئین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.