سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیا "پاستیل" مفصل ساز است

پاستیل ژلاتین برگرفته از جوشاندهٔ استخوان گاو و ماهی است اما برخلاف باورهای نادرست نه تنها فصل ساز نیست بلکه مانع جذب پروتئین به بدن می‌شود.

دکتر محمد آذرفر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ژلاتین موجود در پاستیل و ژله برگرفته از جوشاندهٔ استخوان گاو و ماهی است. 

وی بیان کرد: اینکه پاستیل خوراکی مفصل ساز است باور کاملا نادرستی است زیرا ژلاتین موجود در پاستیل از نوع بد‌ترین پروتئین هاست که حتی موجب اعتیاد در بدن فرد می‌شود. 

وی تاکید کرد: فرد بعد از خوردن پاستیل احساس سیری کاذب می‌کند و باعث می‌شود گرسنگی بعد از خوردن پاستیل بیشتر شود و این باعث چاقی در فرد می‌شود. 

وی در پایان گفت: ۱۰۰ گرم پاستیل به اندازهٔ یک وعده غذایی در فرد بالغ است و بیشتر از ۴۰ تا ۵۰ گرم آن در روز توصیه نمی‌شود. 

انتهای پیام/
برچسب ها: پاستیل ، مفصل ، ژلاتین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.