دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با 
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اولین گام در سلامتی قلب استفاده از یک رژیم غذایی مناسب است. 
وی افزود: تا جایی که ممکن است در غذاها باید از چربیهایی استفاده کرد که اسید چرب ترانس پایین هستند مثل مخلوط روغن ذرات و کلزا، روغن بذر کتان و بزرگ. 
وی ادامه داد: چربیهای اشباع مثل دنبه، کره و روغنهای جامد هیدروژنه را زیر ۱۰ درصد کل چربیهای مصرفی قرار دهند و تا جایی که امکان دارد روغن هستهٔ انگور و روغن زیتون را جایگزین آنها کنند. 
وی تصریح کرد: مصرف سیب به دلیل املاحی که دارد برای قلب بسیار مفید است. 
دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: استفاده از اسیدهای چرب امگا۳ که در ماهیهای آزاد، سالمون و قزل آلا به وفور وجود دارند تأمین کنندهٔ سلامت قلب هستند. 
انتهای پیام/