سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصول اندازه غذایی در ایام نوروز

اساسا تنوع و تعادل در برنامه غذایی جزء مهمترین توصیه‌ها است.

مرتضی صفوی متخصص تنوع، تعادل و تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت: دارا بودن تنوع در برنامه غذایی به دلیل دریافت انواع و اقسام مواد غذایی و بهره بردن از آن یکی از ارکان مهم رژیم غذایی است.

وی ادامه داد: به طور کلی پنج گروه غذایی وجود دارد که عبارت‌اند از: کربوهیدرات، لبنیات، پروتئین، ‌میوه‌ها و سبزیجات و گوشت.

صفوی بیان کرد: برای افراد استفاده از کربوهیدرات بین 6 تا 11 سهم است که هر سهم معادل یک کف دست نان، یک کف‌گیر برنج و یا ماکارونی محاسبه می‌شود.

وی اظهار کرد: در مصرف میوه‌ها 2 تا 4 سهم است که هر سهم آن معادل یک پرتقال و یا سیب بزرگ است البته لبنیات هم 2 تا 3 سهم دارد، که معادل یک لیوان شیر، ماست یا 2 لیوان دوغ و یا حتی 45 گرم پنیر است.

این متخصص تغذیه گفت: پروتئین 2 تا 3 سهم که معادل 60 گرم گوشت است بنابراین حدود 180 گرم یا 1.5 سیخ کباب است.

وی خاطر نشان کرد: بنابراین افراد باید در برنامه غذایی خود تنوع و تعادل را رعایت کنند تا نوروز خوبی را سپری کنید.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.