سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

جوشش مجدد چشمه‌های ریگان در پی بارش‌های اخیر

فرماندار ریگان گفت: بارندگی‌ها موجب جاری شدن چشمه ها و رودخانه های مناطق کوهستانی بعد از چند دهه خشکسالی‌ شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان امین باقری فرماندار ریگان گفت: رودخانه پاسرخ، گزبهمن، گرند و چشمه های تنگ و گاوکشی از جمله رودخانه ها و چشمه سارهایی هستند که به دلیل بارندگی های اخیر در ریگان جاری شدند. 

وی افزود: جاری شدن چشمه سارها و رودخانه های ریگان موجب رویش گیاهان دارویی در مناطق مختلف این شهرستان شده است.  

باقری تصریح کرد: رویش گیاهان دارویی مانند مورد، آویشن، کلپوره و درمنه در حاشیه رودخانه های ریگان پس از چند سال خشکسالی فضا و چشم انداز زیبایی را در این منطقه به وجود آورده است. 

وی افزود: همچنین بارندگی های اخیر موجب جاری شدن آبشارهای سرگری و تهگری شهرستان ریگان شده و گردشگران زیادی به این منطقه جذب شده‌اند. 

انتهای پیام/س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.