سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در پیک بامدادی ششم خرداد ماه می‌شنوید؛

بدعت سفره‌های میلیونی در ماه تزکیه + صوت

برخی سفره‌های مجلل و میلیونی که حتی از بیت‌المال نیز برای آن هزینه می‌شود شیرینی روزه‌داری را کم کرده است.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ برنامه پیک بامدادی رادیو ایران به موضوع خرج‌های میلیونی برای تدارک سفره‌های افطاری در ماه مبارک رمضان پرداخته است.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ابی
۱۲:۰۴ ۰۶ خرداد ۱۳۹۶
نمیدونم چرا در ماه رمضان که باید طعم گرسنگی رو بچشیم و به خودمون سختی بدیم و قناعت کنیم و ریاضت بکشیم و طبعا میزان تقاضا برای مواد غذایی کاهش پیدا کنه، قیمت مواد غذایی افزایش پیدا میکنه؟!!! متاسفانه به جای صبحانه سبک در سحر غذای سنگین از شام مصرف میشه و به جای ناهار انواع مواد مغذی (خرما، زولبیا، بامیه، شیر، آش، سبزی و پنیر و ...) در افطار مصرف میشه. شام هم که مثل همیشه سرجاشه. نمیدونم این جابجا کردن توالی منظم صبحانه ناهار شام پس به چه منظوری بوده؟!!!