سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس هیأت مدیره جامعه دامپزشکان ایران :

شیر سنتی، همان شیرهای برگشتی کارخانه است/تولید محصولات ارگانیک، شایعه ای بیش نیست

محبی گفت: شیرهای سنتی همان شیرهای برگشتی کارخانه ها هستند که توسط دلالان بین سنتی فروش‌ها توزیع می‌شود.
 
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، پیام محبی، رئیس هیئت مدیره جامعه دامپزشکان ایران در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی دامپزشکی برگزار شد، با انتقاد از رشد قارچ گونه لبنیات سنتی، اظهار کرد: کارخانه های بزرگ لبنی با در نظر گرفتن بار میکروبی کمتر و چربی بیشتر از دامداران اقدام به خرید تضمینی شیر از دامدار می‌کنند؛ درحالیکه شیرهای سنتی همان شیرهای برگشتی کارخانه ها هستند که توسط دلالان به سنتی فروش ها توزیع می شود.
 
به گفته وی؛ درک نکردن ارزش برند محصولات لبنی یکی از معضلات بزرگ کشور به شمار می رود، چرا که کارخانه های بزرگ لبنی به هیچ عنوان از شیرهای با کیفیت پایین، دارای وایتکس و مواد افزودنی استفاده نمی کنند.
 
محبی در توصیه ای به خانوارها گفت: از خانوارها تقاضا داریم همانگونه که افراد غریبه را به منزل خود راه نمی دهند، از خرید لبنیات سنتی و بدون شناسنامه خودداری کنند .
 
وی با اشاره به اینکه جلوگیری از فعالیت لبنیات فروش‌های سنتی، نیازمند عزم ملی است، بیان کرد: تکلیف سنتی فروش ها هر چه سریع تر باید توسط صنف و سازمان دامپزشکی مشخص شود.
 
محبی در ادامه گفت: امیدوارم روزی برسد که مصرف شیر بین افراد به یک عادت تبدیل شود، چراکه افزایش مصرف لبنیات، همواره با کاهش خطر پوکی استخوان همراه بوده است.
 
این مقام مسئول با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی بر استفاده نکردن مرغ غیر بسته بندی تاکید دارد، بیان کرد: با وجود بحث آنفلوانزا و انتشار آلودگی، از افراد تقاضا داریم که از مصرف مرغ غیر بسته بندی خودداری کنند.
 
به گفته وی؛ مرغ فروشی ها به هیچ عنوان حق خرد کردن مرغ را ندارند، چراکه آشغال مرغ های قصابی ها، تبدیل به خمیر مرغ ناسالم می‌شود.
 
محبی ادامه داد: با وجود آنکه سازمان دامپزشکی سالهاست می‌گوید مرغ فروشی ها بدون مجوز حق خرد کردن مرغ را ندارند و خانوارها برای رفاه خود از خرد کردن مرغ در قصابی ها اجتناب کنند، اما افراد توجهی به این موضوع ندارند.

 شرایط تولید محصولات ارگانیک در کشور وجود ندارد

رئیس جامعه دامپزشکان با اشاره به اینکه لبنیات سنتی ارگانیک کذب است، افزود: با توجه به آنکه شرایط تولید ارگانیک در کشور وجود ندارد؛ بنابراین تولید محصولات ارگانیک شایعه ای بیش نیست، چراکه هم اکنون دغدغه تولید محصولات سالم داریم.

به گفته وی؛ تولید محصولات سالم تا ارگانیک کیلومترها فاصله دارد،گفت: با وجود آنکه سالها اثرات مصرف سم بر زمین باقی ماند پس چیزی به اسم تولید لبنیات ارگانیک وجود ندارد، چرا که برای تولید لبنیات ارگانیک علوفه تولیدی نیز باید ارگانیک باشد.

وی از واردات‌ یونجه اسپانیایی خبر داد و گفت: هم اکنون در دامداری‌های بزرگ، یونجه اسپانیایی مصرف می شود که این امر بیانگر واردات آب مجازی است.

محبی ادامه داد: از سیستم های دولتی تقاضا داریم که برای تحقق شعار امسال تنها اقدام به تولیداتی کنند که برای کشور صرفه اقتصادی دارد و از تولید و صادرات هندوانه که به معنای آب مجازی است، خودداری کنند.

وی دلیل پیشرفت صنعت طیور نسبت به دامپروری را کاهش مصرف آب اعلام کرد.

محبی در خاتمه از برگزاری اولین نمایشگاه ایران وِت از ۱ تا ۳ مرداد ماه در مصلی خبر داد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
شیرپاستوریزه همان شیر خشک فله ای است که با روغن پالم ومقداری وایتکس(مواد نگهدارنده) درست شده است.
ناشناس
۱۳:۰۹ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
شیرپاستوریزه همان شیر خشک فله ای است که با روغن پالم ومقداری وایتکس(مواد نگهدارنده) درست شده است.
ناشناس
۱۲:۲۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
همین غذاها است که ما رو مریض کرده
باید برگردیم به قدیم و مردم قدیم که غذاهاشون سالم بود و تن هاشون هم سالم
ناشناس
۱۰:۲۲ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
شیرهای سنتی همان شیرهای برگشتی کارخانه ها

اینجور عناوینی رو می خونم یاد یه برنامه تلویزیونی صبح تو چند سال قبل تو نوروز می افتم

کارشناس می گه:
تو سفر از تخم مرغ و ماست های محلی تو مسیر استفاده نکنید غیربهداشتی است

ولی اگه از کنسرو استفاده می کنید کنسرو رو خوب نیم ساعت بجوشونید
چون مواردی دیدم که کنسرو خوب پخته نشده و باعث مسمومیت و حتی مرگ شده

ولی فکر می کنم فروشنده های لبنیات سنتی نسبت به کارخانه ها انصاف بیشتری دارن
ناصر
۰۹:۲۷ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
کدام شیر پاستوریزه سالم و بدون وایتکس و مواد نگهدارنده و آب است . از همه مردم می خواهیم برگردیم به سنت قدیم . لبنیات سنتی ، نان و سیفی جات سنتی ، گوشت و مرغ و تخم مرغ سنتی غذاهای سنتی مانند آبگوشت ، اشکنه، کله جوش ، آبدوغ خیار با ماست چکیده ، و ....
ناشناس
۰۸:۳۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
فقط لبنیات طبیعی
ناشناس
۰۸:۲۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
اگه اینطوره چرا جلوی ماست بندی های سنتی رو نمی گیرند؟
ناشناس
۰۸:۰۷ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
سلام یه شیر فروش در نبش کوچه امون است میگه شیر از گاوداری خودمون میارم که منم ازش گرفتم 6 ساعت جوشوندم دریغ از سرشیر که 100درصد آب به همراه وایتکس و 5دهم درصد شیر داشت میگه شما بچه روستا نیستی شیر خوب سرشیر نداره
ناشناس
۱۱:۳۱ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷
چند ساله از شیر سنتی میخرم وده دقیقه میجوشانیم .مثل قدیم چربی وسرشیر بالایی داره.خیلی بهتر از شیرهای کارخونه ایه.
محمد
۰۷:۲۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
ما از همین شیر (آب ) مینوشیم نیازی به شیر گاو و شتر و گاو و... نداریم
علی
۰۷:۱۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
توروخدا برید بررسی کنید
محمد
۰۷:۱۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
این کارخون های به ظاهر مدرن
1 لیتر شیر پر چرب
1 لیتر شیر کم چرب
1قالب 500 گرمی کره
1 بسته خامه 300 گرمی
10 عدد بستنی قیفی و چوبی
1 بسته 200 گرمی سر شیر سنتی
محمد
۰۷:۱۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
استخوان ها پوک تر و شکننده تر شده مردم هر روز دارن قرص کلسیم میخورن اخرش هم انگار چوب بید مشکنن .پدر بزرگ های ما تا موقع مرگ مچ دستشون رو از قدرت نمیشد خابوند اما جوان 30 ساله امروز تا بهش میگی برو اونطرفتر میگه اینجام و اونجام
توش پلاتینه
اینا س اثر شیر
عجب!
ناشناس
۰۰:۴۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
من وخانواده ام اصلا شیر نمیخوریم چون همشون بوی بد وایتکس میدن
ناشناس
۰۰:۳۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
بیشتر نظارت وبررسی کنید
ناشناس
۰۰:۰۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
کی به فکر مردمه
ناشناس
۰۰:۰۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
کی به فکر مردمه
ناشناس
۰۰:۰۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
تمام آنها شیر را با وایتکس و آب مخلوط می کنند
سعید
۰۰:۰۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
هیچ می دونی شیر بسته بندی شرکتها ترکیبی از شیر خشکهای دامی وچربی آن پالم هست؟
سعید
۲۳:۵۱ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
هیچ می دونی شیر بسته بندی شرکتها ترکیبی از شیر خشکهای دامی وچربی آن پالم هست؟
فرشاد
۲۲:۵۸ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
بخدا انصاف نیست توروستا شیرصددرصدطبیعی تولید میکنیم ازما میخرن ۸۰۰تومن.بعد میارن چیز..قاطیش میکنن میفروشن به مردم که شمابگین قیمتشو چن میخرین
ناشناس
۲۲:۵۰ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
تو بعضي شهرهاي ايران شيرهاي سنتي با بهترين كيفيت ارائه ميكنند دامداران ، همه شيرهاي مدت دار قوطي ها و حتي روزانه ها همشون نگهدارنده دارند!
عباس
۲۲:۰۹ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
اگر شرکت های لبنی به جای شیر, آب توی بطریها و پاکتها نکنن و حقوق مصرف کنندگان رو رعایت میکردند الآن اینطور نمیشد که مردم به شیرهای باز رو بیارن. بهتره مسئولین حداقل یه بار شیرهای تولیدی خودشونو بخورند و ببینند که مزه اونا چطوریه؟
ناشناس
۲۲:۰۱ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
چرا باید محصولات لبنی گوشتی ومیوه سبزی ،غیر ارگانیک را اجازه تولید دهید که میلیونها نفر دچار سرطان شوند؟چرا بفکر سلامت جامعه ونسل ایرانی نیستید
بندری
۲۱:۳۹ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
با سلام بازم برگشتیم به سنتها من بچه بودم همسایه مان دو تا گاو داشت عجب شیری هنوز بو ومزه اش را احساس میکنم
ناشناس
۲۰:۴۲ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
درسته اخه شیر های سنتی روغن پالم و مالگارین و..... نداره توش !!! نمی دونم این قدیمی ها 120 سال با همین لبنیات ها عمر می کردن جطوری عمر میکردن اما حالا کسی سن 80 رو نمی بینه
ناشناس
۲۰:۳۳ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
کارخانه دارها که اصلا پالم عنوان شیر پرچرب به خورد مردم نمیدهند بنده خداها....
ناشناس
۱۹:۳۲ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
هرچه بگندد نمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک.
علی
۱۹:۱۱ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
من به شخصه درکارخانه های پاستوریزه فعالیت کردم .درتمام این کارخانه ها ازمواد کاملا سرطان زا استفاده میشود.بدترین لبنیات سنتی از بهترین برند لبنیات پاستوریزه سالم تر وباکیفیت ترمیباشد
ئکتر
۱۹:۰۹ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
یعنی شیر سنتی نگیریم؟
فرهاد
۱۸:۳۹ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
بنده هرروز از دامدار مستقیم شیر را تهیه میکنم خیلی خوب ومطمئن هستش ماست خیلی خوبی هم تهیه میکنم اما شیرهای به اصطلاح بهداشتی مثل آب می مونه بنظرم شیربهداشتی با آب وچیزهای دیگه قاطی میشه وهیچ فایده ای نداره
ناشناس
۱۸:۳۱ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
متاسفانه هیچ یک از میوه ها و سبزیجات موجود در کشور ارگانیک نیستند از توت فرنگی های درشت گرفته تا هندوانه های خیلی رسیده و گوجه با طعم شیرین؟!اینها چقدر در کیفیت سلامت جامعه موثر است؟حتی قطر هم پیاز صادراتی ایران را به دلیل غیر ارگانیک بودن نپذیرفت!
علی
۱۷:۳۶ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
باید نظارت بیشتر در کارخانه ها بشه
ناشناس
۱۷:۲۰ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
باید به فکر چاره بود
رضا
۱۷:۱۸ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
شیرهای استریل یا پاستوریزه شرکتهای دولتی یا معتبر کلاملا بهداشتی و مورد اطمینان است به دلیل بازرسیهای مکرر و سرزده استاندارد و بهداشت. بنده با سابقه 25 سال خدمت و مدیریت در شرکتهای لبنی با اطمینان سلامت شیرههای کارخانههای فوق را تایید و همیشه برای مصرف خانواده تهیه میکنم
ناشناس
۱۷:۰۷ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
احتمالا فروش شیرهای کارخانه ای کم شده . شیرهای شرکتی با برندهای معتبر بارها شده گرفتم و موقع مصرف بوی نامطلوب داده.
بازهم شیرهای سنتی.
ناشناس
۱۷:۰۳ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
اگرشیر پیدا شود هر روز شیر نوش جان میکنیم ولی متاسفانه ماهر وقت شیرمی خوریم تا ۳روز مریض می شویم وبعضا هم بیشتر با وجود وایتکس درشیرهای بسته بندی کارخانه ها چه برسد به سنتی وبدون مجوز .لطفاجلسه های وارد عملیات اجرایی شوید بازرس بایستی متعهد وقاطع برخورد نماید....
ناشناس
۱۶:۳۴ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
من به شخصه بارها شیر بسته بندی شده از کارخانجات معتبر خریدم هنگام مصرف یک بوی نامطبوع از شیر استشمام کردم که برام عجیب بود و هرچی فکر کردم که چه بویی هست متوجه نشدم، شیر و محصولات لبنی موادی هستن که مردم هرروز بهش احتاج دارن و مستقیم روی سلامت افراد اثر دار پس اداره بهداشت خیلی باید نظارت دقیق روی این موضوع داشته باشن تا مواد لبنی سالم به دست مردم برسه و خدای ناکرده سلامت مردم بخطر نیفته
ناشناس
۱۴:۵۲ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
شیر برگشتی که توسط لبنیاتی سنتی بفروش میرود اگر صحیح باشه شیر کارخانه های پاستوریزه اگر بازرسان وزارت بهداشت ازمایش کنندچند درصد شیر خشک و چند درصد شیر طبیعی میباشد
ناشناس
۱۴:۵۲ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
شیر برگشتی که توسط لبنیاتی سنتی بفروش میرود اگر صحیح باشه شیر کارخانه های پاستوریزه اگر بازرسان وزارت بهداشت ازمایش کنندچند درصد شیر خشک و چند درصد شیر طبیعی میباشد