سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت میوه جم از باغ‌های هرمزگان

برداشت میوه گرمسیری جم در هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس،برداشت میوه جم از ۲ هکتار ازباغ‌های هرمزگان آغاز شد.
مسعود گرگیج مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد حدود پنچ تن میوه جم برداشت شود.
مسعود گرگیج افزود: این درخت به صورت پراکنده در سه شهرستان بندرعباس، میناب و رودان کشت می‌شود.
میوه درخت جم بیضی شکل، رنگ آن قرمز تیره، و هم اندازه زغال اخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد.
برداشت جم تا آخر تیرماه ادامه دارد.
درخت جم، بومی کشور‌های هند، سریلانکا، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی و گرمسیری دنیا کشت می‌شود.
میوه جم سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منگنز، روی و آهن است.
پوست میوه جم موجب افزایش کارآیی دستگاه گوارش، کبد و تنظیم ضربان قلب می‌شود.
سرکه جم به علت خوش رنگ و معطر بودن کاربرد فراوانی دارد.
انبه، گواوا، گارم زنگی، چیکو، کنار و سه پیستان از دیگر میوه‌های گرمسیری در هرمزگان است.
انتهای پیام/ز

آغاز برداشت میوه گرمسیری جم در هرمزگان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.