بندرعباس؛

آغاز برداشت میوه جم

برداشت میوه گرمسیری جم در باغ های هرمزگان آغاز شد .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،مسعود گرگیج مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت ، 5 تن میوه جم برداشت شود .
جم یا جمبولان میوه ای کمیاب است که به صورت پراکنده در 2هکتار از باغ های شهرستان های بندرعباس ، میناب و رودان کشت می شود .

برداشت جم آخرمرداد به پایان می رسد .
میوه درخت جم بیضی شکل ، رنگ آن قرمز تیره، و هم اندازه زغال اخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد .
گل های این درخت به علت شهد فراوان منبع خوبی برای تغذیه زنبورهای عسل است .
درخت جم ، بومی کشور های هند، سریلانکا ، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی وگرمسیری دنیا کشت می شود .
میوه جم سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم ، پتاسیم ، کلسیم ، فسفر ، منگنز ، روی و آهن است .
پوست میوه جم موجب افزایش کارآیی دستگاه گوارش ، کبد و تنظیم ضربان قلب می شود .
سرکه جم به علت خوش رنگ و معطر بودن کاربرد فراوانی دارد .
انبه، گواوا، گارم زنگی ، چیکو ،کنار و سه پیستان از دیگر میوه های گرمسیری در هرمزگان است.

 

انتهای پیام/ز

پیش بینی برداشت 5 تن میوه جم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار