سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست و زعفران

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست و زعفران را در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان به صورت کاملا حرفه ای بیاموزید. جوجه کباب رستورانی را در خانه خود به بهترین شکل ممکن بپزید و نوش جان کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در اول باید گفت که جوجه کباب یک غذای بین المللی می باشد و در اکثر کشورها جزء غذاهای مطرح شده ای است که در اغلب رســتوران های بزرگ و کوچک سرو می شود و در برنامه غذایی خانواده ها نیز جایگاه ویژه ای دارد. روش پخت جوجه کباب در اکثرکشورها تقریبا یکسان است به صورتی که تکه های مرغ را با سس های متنوع و مخصوص آغشته کرده و در اجاق، باربیکیو و زغال آماده می کنند.

جوجه کباب جزء غذاهای سنتی و ایرانی بوده و در کشور ما اغلب با زعفران و کره و پلو آماده شده و از غذاهایی هست که طرفدار زیادی دارد. روش متفاوت در مزه‌دار کردن یا مرینیت جوجه‌ها است که باعث تفاوت در مزه جوجه کباب رستورانی و خانگی می شود. اصلی‌ترین مرحله در طبخ این غذا، مزه‌دار کردن گوشت مرغ می باشد. در ادامه این مطلب "طرز تهیه جوجه کباب رستورانی" با ماست و زعفران برای شما شرح داده می شود.

مواد لازم برای طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست و زعفران

  • جوجه : 1 عدد با وزن حدود 1 کیلو
  • ماست : 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده : 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • آب لیموترش: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل و نمک و کره: به میزان لازم
  • گوجه فرنگی: به تعداد لازم

هم چنین از دست ندهید!

طرز تهیه کباب تابه ای یا دیگی

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی خوشمزه و لذیذ

  • قدم اول: در ابتدا شروع به تمیز کردن مرغ می کنیم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم.
  • قدم دوم: تکه‌های مرغ را می شوییم.
  • قدم سوم: پیاز را به شکل خلالی برش می دهیم.
  • قدم چهارم: تکه های پیاز را به قطعات مرغ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم.
  • قدم پنجم: حالا آب لیمو ترش و ماست را به قطـعات مرغ افزوده و طـوری مخلوط می کنیم که مرغ ها کاملا آغشـته شده و مرینیت شوند.
  • قدم ششم: زعفران دم کرده را به آرامی به مخلوط اضـافه می کنیم تا به رنگ دلخــواه تان برسید.
  • قدم هفتم: نمک و فلفل رامی افـــزاییم.
  • قدم هشتم: در نهایت بعد از مخلوط کردن خوب مواد، درب ظرف را گذاشته و به مدت 6-8 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
  • قدم نهم: در ادامه بعد حاضر شدن گوشت ها، تکه های مرغ را برای بهتر پخت شدن با فاصله به سیخ می کشیم. هنگام سیخ کردن جوجه ها باید به این نکته توجه کنید که قطعات سینه و فیله را با هم و قطعات کتف، بال و ران مرغ را جداگانه به سیخ بکشید. چون گوشت نقاط مختلف بدن مرغ با هم متفاوت بوده و بعضی نقاط سریعتر کباب شده و پخته می شود. بهتر است برای کباب کردن ران از دو سیخ موازی استفاده کنید طوری که سر ران ها را از یک سیخ و پایین ران ها را از سیخ دیگر رد کنید.
  • قدم دهم: کره را آب می کنیم و زمانی که کباب‌ها روی منقل در حال پخت است با قلمو مقدار کمی کره را روی آن‌ها می زنیم که این کار باعث لذیذتر شدن کباب ها می شود.
  • قدم یازدهم: گوجه فرنگی ها را دو نیم کرده و به سیخ می کشیم. برای زیباتر دیده شدن و در صورت تمایل می توانید مابین گوجه ها از فلفل نیز استفاده کنید.

برای تزیین کباب از کلم بنفش  و گوجه های برش داده شده یکنواخت نیز می توانید استفاده کنید.

از دست ندهید!

طرز تهیه بهترین و خوشمزه ترین دسر تابستانی

البته ناگفته نماند که برای پخت این جوجه کباب رستورانی خوشــمزه می توانید از مواد زیر نیز برای پخت استفاده کنید:

  • سینه مرغ : ۵ عدد
  • پیاز : ۲ عدد
  • ماست یا روغن مایع : نصف لیوان
  • زنجبیل تازه : ۱ تکه کوچک
  • زعفران دم کرده : 3/1 لیوان
  • آبلیمو : ۵ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی درشت : ۴ عدد
  • کره، نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

تمام مراحل طبخ، طبق روش گفته شده قبلی می باشد.

چند نکته اساسی و مهم در تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست و زعفران

  1.  از جمله موادی که نباید فراموش شود ماست می باشد چون ماست در بافت گوشت نفوذ کرده و باعث ترد شدن کباب می‌شود. در این صورت کباب آماده شده کاملا پخته شده و اصلا خشک نمی شود.
  2.  طرز تهیه جوجه کباب رستورانی بدون استخوان، همانند همین روش می باشد. جوجه کباب با استخوان زمان بیشتری برای پختن نیاز دارد و بهتر است برای مغز پخت شدن روی حرارت ملایم تر پخته شود.
  3.  سرو جوجه کباب با استخوان در کنار پلو ساده و باقالی پلو بهتر است، البته سرو جوجه کباب با نان سنگک تازه هم پیشنهاد می شود.
  4.  زمان گفته شده برای مرینیت کردن بسیار مهم است چون باعث جذب کامل مواد به مرغ و طعم دار شدن گوشت می شود. حداقل زمان مرینیت مواد حداقل 4 تا 5 ساعت می باشد چنانچه مرغ ها به مدت کمتر در سس بمانند بافت و طعم ایده آلی نخواهند داشت.
  5. هر چه مرغ کوچک‌تر باشد، کباب شما تردتر و خوشمزه تر خواهد شد. ترجیحا از مرغ‌هایی با وزن بیشتر از یک کیلو استفاده کنید.
  6.  برای پر رنگ شدن رنگ طلایی کباب‌ها می توانید مقدار زعفران را بیشتر کنید ولی هرگز زیاده روی نکنید.
  7. ترجیحا از آب لیموترش تازه استفاده کنید.
  8. یادتان باشد که در این طرز تهیه جوجه کباب رستورانی مقدار ماست را تغییر ندهید که طعم غذایتان تغییر نکند.
  9. اگر مایل به تند کردن جوجه ها داشتید از فلفل قرمز استفاده کنید، در غیر این صورت برای بو و طعم بهتر از فلفل سیاه استفاده کنید.

از دست ندهید!

طرز تهیه بهترین و خوشمزه ترین نوشیدنی تابستانی

جوجه کباب رستورانی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری که در اکثر رستوران ها جایگاه ویژه ای دارد و از غذاهای پیک نیکی نیز به حساب می آید. بیشتر خانواده های ایرانی در سفرهای کوتاه و پیک نیک های خود بساط جوجه کباب را برپا کرده و جوجه به سیخ می کشند. طرز تهیه جوجه کباب رستورانی گفته شده را می توانید به راحتی و آسانی در منزل آماده کنید. مهمترین مورد در طبخ این غذا نحوه مرینیت کردن گوشت مرغ است، بنابراین لازم است به دقت اینکار را انجام دهید تا در نهایت جوجه کبابی حرفه‌ای و لذیذ را نوش جان کنید. معمولا این غذا را با پلو سرو می‌کنند، ولی این کباب را می‌توانید با نان و سبزی خوردن تازه به خصوص ریحان نیز سرو کنید. چون گوشت جوجه کبابی که با ماست، پیاز، لیموترش و زعفران مرینیت شده باشد علاوه بر تردی بی نظیر، خشک نیز نخواهد شد. پیشنهاد می شودکه این سس ساده و در عین حال خوش طعم را برای جوجه کباب خود آماده کرده و از این غذای ایرانی خوشمزه لذت ببرید.

انتهای پیام/

چطور یک جوجه کباب رستورانی با ماست و زعفران درست کنیم؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۲۲ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
خوب بود
ناشناس
۰۸:۴۵ ۰۷ شهريور ۱۳۹۹
عالیه امیدوا م همه بتونن این غذا را تهیه وبا دل خوش نوش جان کنند
http://avicenna-ac.com/
۱۵:۱۸ ۰۶ خرداد ۱۳۹۹
عالی بود
امید
۱۷:۰۴ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی خوب بود عالی
ناشناس
۱۵:۱۸ ۰۶ تير ۱۳۹۸
شما پول نت رو بزار براي جوجه كبابت همه چي درست ميشه
احسان
۲۳:۴۹ ۱۴ خرداد ۱۳۹۸
من درست کردم خیلی عالیییییییییی بود جای همتون خالییییییی
علی
۱۳:۳۲ ۲۳ فروردين ۱۳۹۸
خیلی خخخخخخخوووووووببببببببببب ااااسسسستتت
حسین
۰۱:۴۲ ۲۶ اسفند ۱۳۹۷
یعنی مرغ انقدر گرونه که 8 ساله جوجه کباب نخوردی!!!! چرا فرافکني ميکني؟
رستم
۱۱:۴۴ ۱۵ آذر ۱۳۹۷
من الان 8 ساله جوجه نخوردم هوس کردم کاش منم پول داشتم میخوردم
ناشناس
۲۰:۵۷ ۳۰ آبان ۱۳۹۷
دستورها باهم اختلاف دارند ولی ظاهرا این یکی بنظر میاد بهتره امتحانش میکنم
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۷ آبان ۱۳۹۷
دلم جوجه کباب خواست من عاشق کبابم خدایا هیچ سفره ابی خالی از کباب نذار آمین یا رب العالمین