آغاز به کار جشنواره بین المللی غذای اکو در زنجان

چهارمین جشنواره بین المللی غذای کشورهای عضو اکو در زنجان آغاز به کارکرد .

آغاز به کار جشنواره بین المللی غذای اکو در زنجانیحیی رحمتی مدیر کل میراث فرهنگی استان زنجان در مراسم آغاز به کار چهارمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم، در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ گفت :جامعه انسانی مملو از نمادهایی است که به مرور زمان شکل گرفته و غذا به عنوان یکی از شاخصه های نمادین در فرهنگ و هنر هر کشوری محسوب می شود.

وی با بیان اینکه وقتی کسی قصد دارد جایی را تعریف کند حتما از غذای آن نام می برد،افزود: در جوامع مدرن غذا از نقش اساسی برای ارتباط بین ملت ها است.

این مسئول بیان داشت: رویکرد ما در این جشنواره این است که با چشیدن غذاهای مختلف به تاریخ آن کشورها پی ببریم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: این جشنواره فرصت مناسبی برای مشارکت، صلح و دوستی و محکم شدن روابط کشورها و نزدیکی ملت ها و تعامل و همکاری است.

رحمتی بیان داشت: هدف این جشنواره بها دادن به فرهنگ آداب و غذاهای کشورهای عضو سازمان اکو و راه ابریشم و آشنایی با دیگر اقوام و ایجاد ارتباط متقابل فرهنگی است.

انتهای پیام/ن

جشنواره بین المللی غذای اکو در زنجان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.