سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انجام تجهیز ایمنی خطوط لوله گاز شهرک صنعتی کاویان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی گفت: خطوط لوله گاز شهرک صنعتی کاویان ایمن شد .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ مسعود مهدی زاده مقدم مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی افزود: گاز طبیعی استخراج شده از چاه بدون بو بوده و این موضوع از لحاظ مسائل ایمنی برای مشترکین خطرزا است چرا که در صورت نشتی قابل تشخیص نبوده و با کوچکترین احتراق خطر انفجار را در پی دارد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با کمک شرکت گاز استان نصب دستگاه بودار کننده در این شهرک صنعتی انجام شد.

مهدی زاده مقدم گفت: از آنجا که بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی از نقش حائز اهمیت در صنعت برخوردار بوده است؛ شروع و اجرای پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی باید بر اساس قوانین و خطرات شناسایی وجنبه‌های بارز زیست محیطی را بررسی و اجرا کرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی در خصوص تعریف برنامه کاری مشخص در حوزه‌های بهداشت، ایمنی، محیط زیست و انرژی گفت: پایش مداوم سبب اطمینان از حصول نتایج شده و اهداف مورد انتظار تعیین شده را محقق میسازد.

وی افزود: این شهرک صنعتی با مساحتی بالغ بر 558 هکتار و استقرار 158 واحد صنعتی به بهره برداری رسیده زمینه اشتغال 5628 نفر را تا کنون فراهم کرده است.

انتهای پیام// ف. ح
برچسب ها: صنعت ، شهرک صنعتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.