سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خواص درمانی هسته انبه؛ جادوگری بی همتا

انبه میوه‌ای است که با تاریخچه‌ای کهن و شاید بتوان گفت: میوه‌ای است با اصل و نسب دیرینه که فواید بی نظیری را در خود جای داده است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ انبه میوه‌ای است که  با اصل و نسب دیرینه فواید بی نظیری را در خود جای داده است و این خواص حیرت انگیز را به نوعی به فرزند خود؛ هسته اش هم انتقال داده است، این میوه  از درمان آسم گرفته تا بیماری های  پوست و مو  را تضمین می کند.

در همین راستا باشگاه خبرنگارن جوان قصد دارد تا در این مطلب شما را با خواص درمانی و منحصر بفرد هسته انبه آشنا کند، پس پیشنهاد می کنیم شما نیز از این خواص خارق العاده اطلاع پیدا کنید و این مطلب را از دست ندهید.

انبه

انبه، درختی است زیبا که ارتفاع آن به ۱۰ متر می‌رسد؛ منشا انبه، هند و مالزی و برمه است، ولی اکنون در تمام مناطق استوایی کشت می‌شود.


بیشتر بخوانید: با فواید شگفت انگیز انبه آشنا شوید 


انبه سرشار از فواید دارویی و درمانی است؛ این میوه  همانند آووکادو، یکی از میوه‌هایی است که دور ریز ندارد.

انبه میوه‌ای شیرین و خوش‌طعم است که باید حتما به صورت رسیده مورد استفاده قرار گیرد؛ انبه نارس ممکن است برای بعضی افراد باعث به‌وجود آمدن بلغم شود؛ این میوه بیشتر به شکل بیضی است و هسته‌ایی بزرگ دارد.

خواص کلی هسته انبه

هسته انبه جزو پر فایده‌ترین هسته‌ها به شمار می‌رود؛ مغز آن سرشار از مواد مغذی است. خوردن مغز هسته انبه برای درمان سرماخوردگی و اثرات آن مانند سرفه‌های شدید موثر است؛ از دیگر خواص این هسته جادویی، می‌توان به ضد انگل بودن آن اشاره کرد.

این هسته پرخاصیت، از داورهای طبیعی موثر برای از بین بردن اسهال خونی و رفع استفراغ به شمار می‌رود؛  هسته انبه به هضم غذا کمک کرده و در تقویت دستگاه گوارش مفید است همچنین به رفع بواسیر خونی کمک می‌کند.


بیشتر بدانید: میوه هایی که یک وعده غذایی کامل هستند+خواص درمانی فوق العاده 


اختلالات قاعدگی و خون‌ریزی که بین دو عادت ماهانه اتفاق می‌افتد، یا خون‌ریزی رحم، یکی از مشکلات شایعی است که خیلی از خانم‌ها به آن دچار می‌شوند؛  رفع این مشکل و منظم کردن دوره قاعدگی از دیگر خواص این هسته جادویی است.

درمان آسم با هسته انبه

مغز هسته انبه، برای تقویت دستگاه تنفسی کاربرد فراوان دارد و قادر است اختلالات تنفسی مانند تنگی نفس و بیماری آسم را درمان کند.

مبارزه با سرطان

آنتی اکسیدان‌هایی مانند کورستین، آستراگالین، فیستین و اسید‌گالیک موجود در انبه، بدن را در برابر سرطان‌هایی چون روده بزرگ، سرطان سینه، سرطان خون و پروستات ایمن می‌سازد.

کنترل سطح کلسترول خون در وضعیت مساعد

انبه همچنین هسته آن، دارای سطح بالایی از ویتامین C، پکتین و فیبر است که به کاهش سطح کلسترول خون کمک می‌کند؛ این میوه خوش طعم منبع غنی از پتاسیم بوده که برای تقسیمات سلولی و تنظیم مایعات بدن مفید است.

جلوگیری از ابتلا به دیابت با مصرف انبه

علاوه بر میوه انبه و هسته آن، پوست انبه نیز برای سلامت بدن بسیار مفید است.


طرز تهیه کیک انبه، بدون تخم مرغ 


افراد مبتلا به دیابت، فقط با جوشاندن شش برگ انبه، در آبِ‌جوش و قرار دادن آن در یک ظرف در طول شب و نوشیدن جوشانده صاف شده آن در صبح می‌توانند به تنظیم سطح انسولین خون خود کمک کنند.

مصرف پودر هسته انبه برای داشتن دندان‌ها و لبخندی زیبا

مغز هسته‌های خشک شده  انبه را پودر کنید و مقداری از آن را کف دست‌ خود بریزید سپس مسواک‌تان را کمی مرطوب کرده و به پودر آغشته کنید؛  مطابق معمول مسواک بزنید تا دندان‌های‌تان سفید و سالم شوند.

خواص بی نظیر هسته انبه برای پوست

مصرف انبه و قرار دادن قطعات آن روی پوست، به افراد کمک می‌کند تا منافذ پوستی بسته شود و باعث طراوت و زیبایی صورت می‌شود؛  ماسک انبه قابل استفاده برای هر نوع پوستی است و این میوه، منافذ مسدود را باز کرده و مانع از ایجاد جوش صورت می‌شود.

کافی است یک انبه را به قطعات نازک برش و آنها را روی پوست صورت خود به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید و سپس صورت خود را بشویید تا اثر شگفت‌انگیز این میوه را بر پوست خود مشاهده کنید.

خواص درمانی هسته انبه برای پوست و مو

مصرف هسته انبه برای درمان شوره سر

هسته انبه می‌تواند کمک موثری برای درمان و رهایی از شوره‌های ناخوشایند سر باشد. کره هسته انبه را بگیرید و به سرتان بمالید با این روش علاوه بر درمان شوره موهای‌تان هم تقویت شده و جلوه و درخشندگی خاصی پیدا می‌کنند. برای اثربخشی بیشتر می‌توانید این کره را با روغن خردل یا عسل مخلوط کنید تا از طاسی سر، ریزش‌ و زود سفیدن موها هم جلوگیری کنید.

برای تهیه کره هسته انبه کافی است چند عدد هسته انبه رسیده را جمع‌آوری کرده و در محلی گرم، خشک و پرسایه نگهداری کنید تا کاملا خشک شوند.

زمانی که هسته‌ها خشک شدند و پوسته بیرونی آن‌ها خشک و داخل‌شان پوچ و شکننده شد، می‌توانید به راحتی مغز درون هسته را خارج کنید در یک ظرف مناسب نگه‌داری کنید در حقیقت همین مغز هسته است که حاوی مواد مغذی و دارویی است؛ به میزان لازم هسته خشک شده را پودر کنید و با مقداری آب مخلوط کنید.


بیشتر بدانید: انبه میوه ای خوش طعم + تاریخچه ای از انبه 


آب را قطره‌قطره اضافه کنید تا خمیر شود و مواد‌ تنها به اندازه یک قاشق باشد. به این خمیر کره هسته گفته می‌شود و خواص دارویی بسیار زیادی خواهد داشت.

مصرف هسته انبه برای موهای سالم

روغن هسته انبه منبعی غنی از اسیدهای چرب سالم و ضروری، مواد معدنی و انواع ویتامین‌ها است. می‌توانید به راحتی این روغن را در منزل تهیه و مصرف کنید، چگونه؟

لایه بیرونی هسته انبه را جدا کنید و با مقداری روغن نارگیل، زیتون، کنجد و یا خردل مخلوط کنید.

بعد از اینکه مواد را خوب با هم ترکیب کردید، مخلوط را در یک ظرف مناسب ریخته و برای مدت زمان یک هفته در مجاورت نور‌خورشید قرار دهید.

بعد از گذشت یک هفته روغن برای استفاده حاضر و آماده است؛  مصرف منظم و مرتب این روغن می‌تواند از ریزش و سفید شدن زود‌هنگام موها جلوگیری کند.

 

مصرف هسته انبه برای سلامت پوست

روغن هسته انبه یک مرطوب کننده عالی برای پوست شما است. روغن به دست آمده از هسته انبه در انواع لوسیون‌ها و کرم‌های مخصوص زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن بسیاری از مواد مغذی و لازم برای پوست‌تان را تامین کرده و از ایجاد چین و چروک‌های احتمالی پوست پیشگیری می‌کند. روغن هسته انبه روی پوست صورت فاقد چربی و روغن است.

مصرف هسته انبه برای لب‌های خشک

شما می‌توانید از روغن هسته انبه به عنوان یک بالم‌لب (چرب‌لب) صد درصد طبیعی استفاده کنید،  این روغن با آبرسانی مناسب به پوست لب از خشکی لب‌ها و در نتیجه ایجاد ترک‌خوردگی روی آن‌ها جلوگیری می‌کند.

سعی کنید هر شب قبل از خواب مقداری روغن هسته انبه را روی لب‌های خود بمالید. این روغن با جوان‌‌سازی سلول‌های پوست و مرطوب نگه داشتن آن‌ها از ایجاد سلول‌های مرده پوستی جلوگیری کرده و به درمان سریع خشکی و ترک‌خوردگی‌های ناشی از آن کمک می‌کند.


انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۴۸ ۲۹ دی ۱۴۰۲
انبه عالیه
سكينه
۰۱:۳۳ ۱۷ مهر ۱۴۰۲
سلام مغز انبه را آسياب كنيم ياهسته انبه كه سخته كه بيرونى مغز انبه براى ديابت ممنونم
ناشناس
۰۲:۵۷ ۲۳ شهريور ۱۴۰۱
عالی و خوب ولی بسیار گران است
ناشناس
۱۹:۵۰ ۰۶ شهريور ۱۴۰۱
برای تنگی نفس چگونه باید مصرف شود
ناشناس
۱۱:۲۶ ۲۷ شهريور ۱۴۰۰
ممنون مفید بود
ناشناس
۱۷:۰۳ ۱۲ شهريور ۱۴۰۰
سلام میخواستم بدونم خوده انبرو داخل آب بریزیم واسه ماسک صورت یا مغز هستشو؟
ناشناس
۰۰:۳۵ ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
ممنون ولی سخته جدا کردنش
ناشناس
۲۲:۲۱ ۱۸ تير ۱۴۰۰
خوب بود
ناشناس
۱۳:۳۸ ۱۱ تير ۱۴۰۰
ممنون از مطالبتون
فاطمه مرادی
۱۵:۰۷ ۱۰ تير ۱۴۰۰
سلام
ممنون ازشما خیلی میوه پرخاصیتی هست که مانمیدونستیم ازخیلی فوایدشون
ناشناس
۲۱:۲۸ ۰۷ تير ۱۴۰۰
خیلی عالی بود ممنون
رحیمی
۲۰:۰۲ ۳۰ خرداد ۱۴۰۰
خیلی خیلی متشکرم از مطالب این وبلاگ خیلی موثر و موفید بود، ممنون
ناشناس
۱۷:۰۰ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰
سلام بسیار زیبا و آموزنده بود با تشکر
رضا زمانی
۲۲:۲۶ ۰۸ خرداد ۱۴۰۰
سلام عالی
یسنا
۲۲:۲۷ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰
اره خیلی خوبه من اصلا نمی‌دونستم اینقدر خاصیت داشته باشه فقط خیلی تلخه
حاج علی
۱۶:۰۶ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
خیلی عالی بیشتر روی هسته صحبت شود ممنونم
مهدی توانا فر
۰۳:۰۰ ۱۸ آبان ۱۳۹۹
عالی ممنون از اطلاعات شما انشا الاه همیشه لبتان خندان موفق باشید
غنی
۱۳:۰۲ ۰۹ آبان ۱۳۹۹
سلام من هسته انبه رو خشک وپودرکردم وشب بعداز شام نصف قاشق چایی خوری باآب میخورم میزان قندخون منو پایین آورده
،
۲۰:۴۹ ۳۱ مرداد ۱۳۹۹
مرسی از این همه کنجکاوی هاتون که اگه جستجو نمیکردین ما از این همه مواد مغزی و خوراکی های پرخواص باخبر نبودیم
مریم
۰۱:۴۱ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
خیلی خوب
عزیز
۲۳:۱۰ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
خیلی عالی ومطالب مفید
فرشته
۲۲:۲۶ ۲۳ تير ۱۳۹۹
من عاشق انبه هستم وممنون ازراهنمایی هاتون خیلی مفیدوعالی بود
امیر
۲۳:۴۳ ۰۹ تير ۱۳۹۹
آقا عالی بود من که برگ هایم ریخت دست همتون درد نکنه
ناشناس
۲۲:۱۱ ۰۹ تير ۱۳۹۹
عالی
مریم
۰۴:۱۷ ۰۹ تير ۱۳۹۹
واقعا عالی
مجتبی آذرگین
۲۲:۲۲ ۰۶ تير ۱۳۹۹
سلام خیلی عالی تشکر ازتوزیحات
ناشناس
۰۰:۴۹ ۰۴ تير ۱۳۹۹
خیلی ممنون که ما رو با این ها اشنا میکنید
تشکر از برنامه خودتون
ناشناس
۰۲:۵۱ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام خوردنش در بارداری اشکالی که نداره؟
Zahra
۱۵:۳۷ ۲۱ آذر ۱۳۹۸
حیف
یوسف
۱۳:۰۳ ۱۵ آذر ۱۳۹۸
عالی بود ممنون تشکر
ناشناس
۱۸:۵۲ ۱۲ آبان ۱۳۹۸
باسلام وتشکر
اسماعیل
۱۸:۵۲ ۱۲ آبان ۱۳۹۸
باسلام وتشکراز مطالب مفیدتون ،میخواستم بپرسم ایا روغن هسته انبه چون خون رسانی را بهتر میکند باعث افزایش حجم میشود،مثل روغن خراطین
مهیار
۲۳:۳۵ ۰۵ مهر ۱۳۹۸
بی نظیر بود
رضا
۲۳:۲۴ ۰۱ مهر ۱۳۹۸
عنبر نسارا خیلی عالیع خصوصا برا عفونت
امیر
۲۲:۳۹ ۳۱ شهريور ۱۳۹۸
عالی بود
ناشناس
۱۰:۵۱ ۲۷ شهريور ۱۳۹۸
مطلبتون مفید بود ممنون
یا صاحیب زمان
۱۹:۴۹ ۲۰ شهريور ۱۳۹۸
چطور روغنشو درست کنیم لطفا توضیع بدین ممنون
ناشناس
۲۰:۵۳ ۱۵ خرداد ۱۴۰۱
نوشته بود که
خزایی
۰۹:۰۴ ۱۲ شهريور ۱۳۹۸
بی نظیربود
مظاهر
۰۲:۴۷ ۰۹ شهريور ۱۳۹۸
خیلی عالی بود ممنون
محمد
۰۲:۰۲ ۰۵ شهريور ۱۳۹۸
واقعا ممنون از راهنمای که کردید
تشکر
ستاره
۰۸:۳۳ ۰۱ شهريور ۱۳۹۸
ممنون خیلی خیلی خوب
رضا
۲۲:۴۱ ۲۳ مرداد ۱۳۹۸
سلام
خیلی مطالب خوب و کاملی بود.
هسته انبه خیلی تلخ .
آیا میتوان خام خورد؟
ابوذر
۰۱:۳۵ ۱۹ مرداد ۱۳۹۸
سلام خیلی عالی بود تعم بلوط میده
پوریا
۱۷:۳۸ ۱۷ مرداد ۱۳۹۸
مطالب بسیارمفیدوجالب بود استفاده کردم
ناشناس
۲۳:۳۳ ۱۵ مرداد ۱۳۹۸
بسیار عالي
ناشناس
۱۱:۴۷ ۰۸ مرداد ۱۳۹۸
چه جالب
ناشناس
۱۵:۴۶ ۰۷ مرداد ۱۳۹۸
عالی بود مطلبتون
حمید
۲۳:۱۴ ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
عالی بود ولی واقعاگرونه کی قدرت خرید داره
ناشناس
۰۹:۰۵ ۳۱ تير ۱۳۹۸
سلام من چند ماهی هست که سرفه های شدید و چرکی دارم می تونید منو راهنمایی کنید چه جوری از هسته ی انبه استفاده کنم که درمان بشم
همایون
۱۹:۵۶ ۰۱ شهريور ۱۳۹۸
درود برای هرمشکل عفونی(گرچه تبخال باشه و آفت که ویروسی هستند)با دودکردن عنبرنسارا(مدفوع الاغ ماده)درچندنوبت(هر3تا6ساعت)بسادگی از شر هر بیماری عفونی رهایی یابید.من با دانش پزشکی هنگامی باور کردم که اثر شگفت آورش رو خودم تجربه کردم وازآن پس روی هر مشکل عفونی و شبه عفونی(ویروسی)دود کردن این ماده شگفت رو سودبخش دیدم. کافبه یک تکه کوچک یا بخشی از1تکه بزرگتر رو برآتش بگیرید و پس از آتش گرفتن(مانندزغال) خود را در مسیر دود قرار بدبد یا با 1 نی دود رو تدخین کنید(از سوزش و سرفه نترسید)اینکار هر میکروارگانیزم رو تباه میکنه و تندرستی رو برمیگردونه.البته نباید آب بینی رو بالا کشید بلکه با کمکک1دستمال آب بینی رو پاک کردو... از این ماده شگفت وجادوگون سود ببرید در هر مشکل عفونی(روی بواسیر نیز سودبخش دیدم دود عنبرنسارا رو=پس از چند بار خواهید دید زایده گوچک شده و التیام می یابد=در این باره نوشیدن آب فراموش نشه=روزانه2لیترآب گرم که تا خوراک1ساعت فاصله داشته باشه هر بار نوشیدن300تا500سیسی آب=1ساعت پیش از صبحانه نهار و شام و نیز3ساعت پس از نهار و... ازنوشیدن آب تاخوراک1ساعت ددفاصله باید باشه تا روده ها نرم کار بدن
As
۱۹:۴۴ ۳۰ تير ۱۳۹۸
متشکر
عالی بود
ناشناس
۰۰:۳۲ ۳۰ تير ۱۳۹۸
عالی بود
ناشناس
۱۴:۲۹ ۲۵ تير ۱۳۹۸
سلام عالی بود
مینا بهاری
۱۳:۱۴ ۲۴ تير ۱۳۹۸
سلام راجع به تهیه روغن هسته انبه بهتر توضیح بدین .مغز هسته رو داخل روغن یه هفته نگه داریم یا پوسته دور هسته با تشکر
رمضان
۰۰:۳۳ ۲۳ تير ۱۳۹۸
سلام انبه میوه ای بسیار پرخاصیته و هسته اش هم بینظیره اونو خشک کنید وآسیاب کنید و یه قاشق غذاخوری رو به یه لیوان آب یا شیر مخلوط کنید ونوش جان کنید
فاطمه
۱۱:۴۲ ۲۲ تير ۱۳۹۸
سلام داداش علی گرامی
متوجه نشدم که یه انبه درسته رو بندازیم تو یه لیوان اب یا هسته شو یا میوه خوراکی انبه رو فرمودید،؟تو این قسمت که گفتید:
درضمن اگر انبه توی یک لیوان آب ریخته و بگذارید یک شبانه روز بمونه و بعد روی پوست خود بمالید با معجزه انبه رو پوست صورتش رو ببینید
داداش علی
۲۱:۰۲ ۲۱ تير ۱۳۹۸
سلام مطالبتون خیلی خوب بود ولی باید این نکته را هم اضافه کنیم ان به طبع گرم داره و کسانی که خیلی گرمایی هستند نباید زیاد از میوه انبه استفاده کنند و درضمن اگر انبه توی یک لیوان آب ریخته و بگذارید یک شبانه روز بمونه و بعد روی پوست خود بمالید با معجزه انبه رو پوست صورتش رو ببینید حتی بدترین چروک ها رو هم این انبه می بنده فقط یک هفته روی صورتتان بمالید نیازی به بوتاکس جراحی قرص و کرم این حرفام نداره عمیقترین چروک با عمق ۱سانتم، باشه میبنده
ناشناس
۱۶:۴۴ ۲۴ مرداد ۱۳۹۸
خود انبه را تو لیوان ّ بریزیم یا هسته انبه؟ بعد چی را به صورت بمالیم؟ انبه داخل لیوان یا آب انبه داخل لیوان؟
دروین فتح الهی
۱۰:۳۹ ۲۱ تير ۱۳۹۸
اطلاعات تون بسیار حانع بود ممنون
هنیشه برام سئوال بود چرا هسته را دور می اندازیم
فاطمه
۱۹:۰۹ ۲۰ تير ۱۳۹۸
هسته انبه رارنده کرده داخل موادترشی می ریزم.
مواردی که گفتید خیلی خوب بود.
ناشناس
۱۷:۲۱ ۲۰ تير ۱۳۹۸
سلام، مزه هسته انبه مثل میوه درخت بلوط گسه
امیر
۱۶:۳۲ ۲۰ تير ۱۳۹۸
سلام.هسته انبه رانمیتوان جوید چون تلخ است ولی میتوانید آن را رنده کرده وخشک و آسیاب کنید.مقدار موردمصرف را دردهان ریخته وبایک لیوان آب به راحتی میل کنید
ناشناس
۱۴:۴۰ ۲۰ تير ۱۳۹۸
خیلی عالی بود
شهروند
۱۵:۱۷ ۱۹ تير ۱۳۹۸
هسته اش خیلی تلخه
ناشناس
۰۷:۱۱ ۱۷ تير ۱۳۹۸
با سلام.خیلی ممنون.مشکل بواسیر خونی داشتم سه روز است که ازپودر هسته انبه استفاده میکنم خیلی بهترم
ناشناس
۱۲:۳۶ ۱۶ تير ۱۳۹۸
مطالب جالبی بود اما انبه به این گرانی
احسان علیخانی
۲۲:۵۰ ۱۳ تير ۱۳۹۸
چیز خوبی نیست
ناشناس
۲۰:۴۹ ۱۱ تير ۱۳۹۸
خوب بود ممنون
فرزین
۰۱:۰۰ ۱۱ تير ۱۳۹۸
بسیار عالی بود ولی هسته انبه بسیار تلخ است و نمیتوان خورد
ناشناس
۲۳:۲۲ ۱۰ تير ۱۳۹۸
عالییییییییی
ناشناس
۲۳:۰۲ ۱۰ تير ۱۳۹۸
خیلی خوب بود
حسن
۱۱:۴۲ ۱۰ تير ۱۳۹۸
سلام.خدا رو زاهدان انبه زیاده وقیمت مناسب
ناشناس
۰۹:۳۹ ۰۸ تير ۱۳۹۸
سلااام مرسی
بسیار عالی ممنون از راهنمایی خوب شما
ناشناس
۱۶:۵۹ ۰۷ تير ۱۳۹۸
سلام مصالب آموزنده ای بود بسیارعالی
علی
۲۲:۲۴ ۰۱ تير ۱۳۹۸
بسیار عالی
ناشناس
۰۱:۱۸ ۳۱ خرداد ۱۳۹۸
من هم خواندم خیلی عالی بود ولی خیلی گران است وتهیه ان برای ما مشکل است
کلثوم
۲۳:۴۵ ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
مطلب مفید بود ممنونم
مريم
۲۱:۲۲ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
عالي بود
علیزمان
۲۰:۳۶ ۱۶ خرداد ۱۳۹۸
سلام از لطفتون خیلی ممنونم ..مطلب عالی بود ♥️