سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری کارگاه برای بیش از ۶ هزار آموزگار در استان همدان

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان از برگزاری کارگاه آموزشی ارزشیابی کیفی - توصیفی برای بیش از ۶ هزار آموزگار دوره ابتدایی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، یاسر نانکلی ، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان گفت: یکی از اهداف اصلی ارزشیابی توصیفی کمک به بهبود فرآیند یادگیری دانش آموزان است؛ بنابراین شناخت هدف های دروس به اجرای صحیح ارزشیابی کیفی - توصیفی کمک می کند.

وی اظهار داشت: یکی از ویژگی های ارزشیابی کیفی - توصیفی استفاده از ابزارهای گوناگون برای جمع آوری اطلاعات است.

نانکلی خاطرنشان کرد: در صورتی که ارزشیابی توصیفی به خوبی توسط آموزگاران شناخته نشده و از ظرایف آن در اجرا مورد ملاحظه قرار نگیرد، آسیب های جدی، نتایج کوتاه مدت و بلند مدت آن را تهدید می کند.

وی افزود: کارگاه ارزشیابی کیفی - توصیفی برای بیش از 6 هزار آموزگار دوره ابتدایی در سال تحصیلی جاری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ ش

کارگاه ارزشیابی کیفی - توصیفی برای بیش از 6 هزار آموزگار همدانی

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.