سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

علت توزیع نامناسب کتب درسی در تهران چه بود؟

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران درباره علت کمبود کتاب‌های درسی و شائبه مشکل توزیع آن در شهر تهران توضیح داد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، موضوع توزیع کتاب‌های درسی در سال تحصیلی جدید اما و اگرهای بسیاری به همراه داشت و برخی دانش‌آموزان همچنان هم با مشکل  کمبود کتاب‌های درسی مواجه هستند که این امر در مدارس شهر تهران بیشتر دیده می‌شود و برخی مسئولان مربوطه معتقدند توزیع کتاب‌ها در شهر تهران مشکل داشت؛ از نظر چاپ کتاب برای دانش‌آموزان مانعی وجود نداشته است.


بیشتر بخوانید: کتاب‌های درسی گرفتار مثلث برمودا؟!


 عبدالرضا فولادوند مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش ، درباره مشکل توزیع کتاب‌‌های درسی در شهر تهران اظهار کرد: توزیع کتاب و اختلال در آن صرفا یک دلیل نمی‌‌تواند داشته باشد.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: برای حل این موضوع کارگروهی تشکیل شده است تا علل ایجادکننده کمبود کتاب‌های درسی  شناسایی شود.

فولادوند تصریح کرد: افرادی که به طور مکرر شهر تهران را عامل کمبود کتاب‌های درسی می‌دانند این موضوع را بررسی کنند البته روند کار خودشان را هم توضیح دهند.

او  در پاسخ به این پرسش که آیا در شهر تهران و روند توزیع آن کتاب مشکلی وجود نداشته است، بیان کرد: مشکلاتی که داشتیم برطرف کردیم اما زمانی که دانش‌آموز به تازگی ثبت‌نام کتاب‌های درسی را انجام داده یا تعیین رشته نکرده است، نمی‌توانیم جای دانش‌آموز نام‌نویسی کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران یادآوری کرد: در میان یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانش‌آموز طبیعی است که ۶ هزار دانش‌آموز کتاب‌های درسی را کم یا  زیاد دریافت کرده باشد.

انتهای پیام/

اما و اگرهای مشکل توزیع کتاب درسی در پایتخت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۳۸ ۰۱ آبان ۱۳۹۸
با سلام
با گذشت یک ماه از سال تحصیلی ، بچم هنوز کتاب های درسی خودش را دریافت نکرده
تصور کند بچه کلاس یازدهم، هنوز کتاب درسی را دریافت نکرده
ناشناس
۱۱:۰۵ ۰۱ آبان ۱۳۹۸
به امید روزی که کتب درسی به صورت دیجیتال برای75% دانش آموزان کشور ارائه شود تا نه ترس از کمبود کاغذ و ترس قطع درختان باشد