سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گواکاموله؛ سس مکزیکی خوشمزه

در این مطب طرز تهیه این دیپ خوشمزه، مفید و آسان را برایتان گذاشتم. با ما همراه باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گواکاموله یک دیپ یا سس مکزیکی هست که پایه اصلی آن را آووکادو تشکیل میدهد و به عنوان یک مزه در کنار انواع چیپس و سبزیجات و ... سرو میشود. در این مطب طرز تهیه این دیپ خوشمزه، مفید و آسان را برایتان گذاشتم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

آووکادو: ۱ عدد
گشنیز: ۱ مشت
سیر: ۱ حبه
لیموترش: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد کوچک
پیاز: ۱ عدد کوچک

طرز تهیه:

برای تهیه گواکاموله باید حتما از آووکادو رسیده استفاده کنین تا در نهایت دیپ کرمی مانند بشه. ابتدا آووکادو رو داخل غذاساز بریزین.

حالا چند پالس بزنینش تا خوب پوره و کرمی بشه.

بعد گشنیز، سیر، لیموترش و به مقدار کافی نمک بهش اضافه کنین.

مجددا چند پالس بزنین تا یه پوره یکنواخت بدست بیاد.

بعد پوره رو داخل یه کاسه بریزین و گوجه و پیازی که ریز خرد کردین رو بهش اضافه کنین.

مواد رو مخلوط کنین.

حالا کافیه تا گواکوموله چند ساعت داخل یخچال باشه تا خوشمزه‌تر شده و آماده سرو بشه.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.