سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فست فود‌ها راه انتقال ویروس کرونا را افزایش می‌دهند

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مصرف فست فود‌ راه انتقال ویروس کرونا را افزایش می‌دهد.

محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت:سوسیس و کالباس و فست فود‌ها بخاطر عدم رعایت بهداشت می تواند آلوده به ویروس کرونا باشد.

کاظم زاده با اشاره به اینکه مواد غذایی باید کامل پخته شود افزود: خوردن غذا در رستوران و به ویژه رستوران‌های بین راهی امکان ابتلا به ویروس کرونا را تشدید می‌کند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد:بیماران خاص از جمله بیماران کنسر، وقلبی وعروقی، دیابت با مصرف میوه و سبزیجات می توانند سیستم ایمنی بدن خود را افزایش دهند.

کاظم زاده بیان کرد:آب میوه‌های طبیعی، میوه‌های که دارای مقادیر زیادی از ویتامین سی هستند مثل توت فرهنگی، پرتقال، نارنگی و لیمو ترش می تواند درپیشگری از بیماری کرونا موثر باشد.

کاظم زاده در ادامه گفت:افرادی که خام خواری می‌کنند و تمایلی به پخت کامل غذا ندارند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.