سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه سالاد بادمجان و عدس درست کنیم؟

در مطلب زیر می خواهیم طرز تهیه سالاد بادمجان را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه سالاد بادمجان و عدس با سس ماست به شرح زیر است: 

مواد لازم:

4 بادمجان کوچک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت 5 میلی‌متر
روغن زیتون برای روی سالاد
250 گرم گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی
یک حبه سیر کوچک، له شده
¼ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز بو داده
آب گرفته شده از نصف یک لیمو
½ لیوان ماست غلیظ بدون آب
400 گرم عدس، شسته و آبکش شده
½ لیوان دانۀ کاج
½ لیوان برگ‌های جعفری
2 لیوان پر از برگ‌های بچه اسفناج
نان لواش، برای سرو کردن
دستور تهیه:
کباب‌پز را روی دمای بالا تنظیم کنید. برش‌های بادمجان را با ملایمت به روغن زیتون آغشته کنید و آنها را همراه با گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی در یک سینی طبخ بزرگ قرار دهید.

برای 3 تا 4 دقیقه آنها را در زیر کباب‌پز بپزید تا زمانی که بادمجان‌ها کمی رنگ گرفته‌اند و گوجه‌فرنگی‌ها شروع به پلاسیده ‌شدن کنند. گوجه‌ها را خارج بکنید و کناری بگذارید. برش‌های بادمجان را برگردانده و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر آنها را بپزید، سپس به کناری بگذارید.

در این حال، سیر له‌شده، فلفل قرمز بوداده، آبلیمو و ماست را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید.

بادمجان، گوجه‌فرنگی، عدس‌، دانه کاج، جعفری و اسفناج را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید. این سالاد را در بشقاب‌ها تقسیم کنید، سپس همراه با ماست بروی آن و نان لواش کنار آن سرو کنید.

منبع: آلامتو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.