سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی

در گزارش زیر می‌خواهیم طرز تهیه یک خورشت گیلانی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد شده، تخم مرغ و نمک، فلفل و ادویه درست می‌شود و طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. امیدواریم این خورش خوشمزه را درست کرده و در کنار اعضای خانواده لذت ببرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برگ سیر
۳ دسته
تخم مرغ
۲ عدد
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم



طرز تهیه:

ابتدا برگ سیر را به صورت دسته‌ای به فاصله یک سانتی‌متر برش زده و بعد کاملا شسته و آبش را بگیرید و در تابه با روغن داغ تفت دهید.

تخم‌مرغ‌ها را دز ظرفی بشکنید و آن‌ها را با زردچوبه، نمک و فلفل زده و در تابه جدا گانه سرخ کنید. در انتها به تخم‌مرغ سرخ‌شده برگ سیر اضافه کرده و ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید.

سایر نکات
۱) به جای برگ سیر درمی‌توان از تره‌فرنگی استفاده کرد.
۲) سیرابیج غذای محلی استان گیلان است.
۳) اگر دوست دارید مقداری زعفران به تخم مرغ بزنید تا زیباتر شود.
۴) این غذا را میتوانید به شکل یک تکه هم درست کنید و مثل کوکو با نان سرو کنید.

منبع: سرآشپز پاییون

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.