سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه چیکن تیکا خورش متفاوت هندی

در گزارش زیر با طرز تهیه یک غذای هندی خوشمزه با شما هستیم. برای آموزش طرز تهیه چیکن تیکا با ما همراه باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آموزش طرز پخت خورش متفاوت هندی را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم با ما همراه باشید. در این مطلب با طرز تهیه یک غذای هندی خوشمزه دیگر با شما هستیم. برای آموزش طرز تهیه چیکن تیکا با ما همراه باشید.

چیکن تیکا / Chicken tikka

۱. نیم کیلو فیله مرغ تهیه کنید و هر فیله را به چهار تکه تقسیم کنید.

۲. در یک کاسه نسبتا بزرگ تکه‌های مرغ را با گرام ماسالا، نمک و فلفل مخلوط کنید و بگذارید تا طعم ادویه به خورد مرغ برود.

۳. یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید. دو حبه سیر و معادل یک قاشق چایخوری زنجبیل را رنده کنید.

۴. در یک ماهیتابه کمی روغن مایع بریزید و دو قاشق مرباخوری زیره سبز را در آن تفت دهید و کمی بعد پیاز‌ها را داخل ظرف بریزید.

۵. بلافاصله سیر و زنجبیل را به پیاز اضافه کنید.

۶. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بریزید.

۷. یک قاشق مرباخوری دارچین، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و نصف فنجان آبلیمو و کمی فلفل قرمز و سیاه را با هم مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.

۸. مواد را تفت دهید و اجازه بدهید مرغ بپزد.

۹. قبل از آن که آب مرغ تمام شود، ۵ قاشق غذاخوری خامه، یک لیوان گشنیز تازه خرد شده و دو عدد فلفل سبز تند به خورش اضافه کنید.

۱۰. خورش را هم بزنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ بماند. دقت داشته باشید که این خورش نباید آب داشته باشد.

۱۱. وقتی خورش جا افتاد، آن را در یک دیس بکشید و سرو کنید.

۱۲. این غذای هندی هم با برنج و هم با نان قابل سرو است.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.