سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۲۰ نفر دیگر به جمع مبتلایان کرونا در استان کرمان پیوستند

مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دار و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از مثبت شدن تست ۲۰ نفر دیگر در استان کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،مهدی شفیعی مدیر گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دار و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با ارسال ۲۱۵ نمونه به آزمایشگاه‌های استان کرمان تست ۲۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته مثبت شده است.

او افزود: موارد جدید مثبت شده ۱۰ زن و ۱۰ مرد هستند که از این تعداد ۱۲ نفر مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ۴ نفر و حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز ۴ نفر است.

شفیعی بیان داشت: تعداد کل موارد مثبت کرونا در استان کرمان تاکنون ۸۶۸ نفر است و خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته گزارشی در زمینه فوت به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ در استان نداشتیم.

او تصریح کرد: بنابراین مجموع جان باختگان ابتلا به کووید ۱۹ در استان کرمان ۵۳ نفر است.

شفیعی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶ بیمار با علایم کووید ۱۹ از مراکز درمانی ترخیص شدند بنابراین مجموع بهبود یافته‌های این بیماری در استان از ابتدا تاکنون ۳۸۵ نفر است.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.