سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از خورش چاقاله بادام و آلبالو تا جوجه کباب فرانسوی + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Reza
۱۳:۵۵ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
کباب که میگن یاد قدیما میافتم
ناشناس
۰۹:۵۷ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
دلم آب شد
ناشناس
۰۳:۱۵ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
چغاله بادام درسته
سیدمحمدجوادفاطمیون
۰۱:۱۲ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
چغاله بادم درست است
ناشناس
۲۰:۴۷ ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
چاقاله بادام در چهار فصل .