سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بادام زمینی تست شده

در این مطلب دستورالعمل تهیه بادام زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه بادام زمنیی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
سس ۱/۳ فنجان (سس باربکیو یا هر سس دلخواه دیگر)
کره ۲ قاشق غذاخوری (آب شده)
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چای خوری
بادام زمینی ۴۵۰ گرم (تست شده)

طرز تهیه:

۱- داخل یک کاسه بزرگ، سس، کره، پودر سیر و فلفل را مخلوط کنید.

۲- سپس بادام زمینی را اضافه کنید و آن‌ها را آرام هم بزنید و به یک دیس پیرکس انتقال دهید.

۳- حال به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید و هر ده دقیقه آن‌ها را هم بزنید.

۴- بعد از فر خارج کرده، روی کاغذ روغنی پخش کنید و بگذارید کاملا خنک شوند.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.