سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لوف کیک ماربل دارچینی + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع دسر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لوف کیک ماربل دارچینی دسر خوشمزه ایست که امروز قصد داریم به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد لازم:
کره نرم شده ۱۷۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم (۱ و ۱.۲ پیمانه)
تخم مرغ ۴ عدد
خامه صبحانه ۱ پیمانه
شیر ۱.۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱.۲ قاشق چایخوری
آرد ۲ و ۱.۲ پیمانه
مواد میانی دارچینی:
پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای ۱.۲ پیمانه

طرز تهیه:
همه مواد را ۱ ساعت قبل از یخچال خارج کنید. مواد خشک شامل آرد بیکینگ پودر را الک کرده و کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و کف قالب لوف کاغذ روغنی بگذارید. کره نرم شده و شکر را ۳ دقیقه با همزن بزنید سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید. بعد وانیل را اضافه کنید و کمی بزنید. سپس خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و به همراه مواد خشک به صورت فی مابین به مواد اضافه کنید. برای تهیه مواد میانی شکر قهوه‌ای و دارچین را با هم ترکیب کنید. نصف مواد کیک را درون قالب بریزید و از مواد میانی روی آن بپاشید سپس باقی مانده مواد کیک را ردی آن بریزید و بقیه مواد دارچینی را ردی آن بریزید. برای مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از اینکه کاملا خنک شد از قالب جدا کنید.

منبع: دسر شیک

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.